Özdilek

Çevre

İzmit Belediyesi Organizasyonuna Ramada Plaza Desteği

İzmit Belediyesinin gerçekleştirdiği piknikte, yiyecek-içecek sponsoru olan Ramada Plaza İzmit kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde çocuklar ve gönüllü ailelere eşsiz tatlar sundu.

24 Haziran 2014 Saat: 19:43
İzmit Belediyesi Organizasyonuna Ramada Plaza Desteği
İzmit Belediyesi Organizasyonuna Ramada Plaza Desteği

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Aileler Buluşuyor Pikniği’ ile gönüllü koruyucu aileler bir araya geldi.

Gerçekleşen piknikte, yiyecek-içecek sponsoru olan Ramada Plaza İzmit kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde çocuklar ve gönüllü ailelere eşsiz tatlar sundu.

Gönül elçileri, gönüllü aileler ve koruyucu ailelerin bir araya getirilerek, kaynaşmaları, çocuklarıyla ilgili yaşadıklarını birbirleriyle paylaşabilmeleri ve aralarında fikir alış verişinde bulunabilmeleri için Şirintepe Çamlık mevkiinde ki Ekopark’ta İzmit Belediyesi’nce büyük bir piknik organizasyonu gerçekleştirildi. ‘Aileler Buluşuyor Pikniği’ adı altında gerçekleşen organizasyon ile ailelerin ve özellikle çocukların doyasıya eğlenmeleri ve kaynaşmaları amaçlandı. Yetkililer, organizasyonun asıl amacının ise, özel aileleri tanıtmak ve diğer aileleri de koruyucu aile olma konusunda bilinçlendirmek olduğunu ifade ettiler.

İzmit Belediyesi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu bu programa, koruyucu aileler, gönüllü aileler ve gönül elçisi olan toplam 71 aile katıldı.

Ekopark’ta düzenlenen piknik organizasyonunda, Ramada Plaza İzmit  sunduğu lezzetler ve kusursuz hizmet anlayışından ötürü İzmit Belediye’den ve gönüllü ailelerden teşekkür aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat