Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesi’nden dolandırıcı uyarısı

İzmit Belediyesi’nin adını kullanarak bazı kişilerin dolandırıcılık yaptığını belirten Güray Oruç, vatandaşları bu konu hakkında uyararak böyle bir durumda bu kişileri ihbar etmeleri gerektiğini duyurdu.

14 Ocak 2015 Saat: 17:38
İzmit Belediyesi’nden dolandırıcı uyarısı
İzmit Belediyesi’nden dolandırıcı uyarısı

İzmit Belediyesi tarafından yapılan uyarıda, bazı kişilerin belediyenin  adını kullanarak yardım topladığı ifade edilerek bu kişilere  itibar edilmemesi istendi.  Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, “Son günlerde bazı kişiler, hayırsever  kişi ve kurumları arayarak İzmit Belediyesi ve şahsımın adını kullanarak yardım talep ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Belediyemiz ve benim adımı kullanarak yardım talebinde bulunanlara sakın itibar edilmesin” dedi.

 

İHBARDA BULUNSUNLAR

Güray Oruç, “Şahsım veya İzmit Belediyesi’nden hiçbir kişi ya da kurumlar aranarak yardım talebinde bulunulmamaktadır. Belediye olarak, haksız yere  kazanç sağlayan ve dolandırıcılık yapan kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk. Kişi ya da kurumlar, bu tür yardım için arayanlar olduğunda 155 polisi ya da belediyemizin 318 00 20 numaralı telefonuna ihbarda bulunsunlar” uyarısında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat