Özdilek

Siyaset

İzmit Belediyesi eski dönemin son meclis toplantısını yaptı

İzmit Belediyesi 2014 yılının son meclis toplantısında bir araya gelen meclis üyeleri olarak herkes birbirinin elini sıktı ve başarılar diledi.

4 Mart 2014 Saat: 17:03
İzmit Belediyesi eski dönemin son meclis toplantısını yaptı
İzmit Belediyesi eski dönemin son meclis toplantısını yaptı

Mevcut belediye başkanı Nevzat Doğan herkesle tek tek kalaşarak başarılar diledi. Ayrıca eski başkan yardımcısı Hüseyin Üzülmez'de meclis üyesi olarak benzer şekilde da davrandı.

Fikret Gökmen veda konuşması yaptı.

Fikret Gökmen bir veda konuşması yaptı. Gökmen, "Bizi beş yıl süreyle takip eden tüm meclis üyeleri ve basın mensuplarına teşekkürler ediyorum. Yaklaşık en az 65 toplantı yaptık ve karanlık aldık. Iyi ya da kötü kararlar çıktı. Devam edecek arkadaşlarıma önümüzdeki dönemde başarılar ve sağlık mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Eğer içinizden kırdığımız kimse varsa özür diliyor ve haklarımı helal ediyorum" dedi.

Zekeriya Özak, "AKP grubu adına söz aldım. Fikret ağabeyimin bu güzel konuşmasını çok beğendik evlerinde bulduk. Bir kaç arkadaşımıza tekrar çalışamayacğımız için siyasetin dışında çok farklı güzelliklerde var. Dostluklar baki olmalıdır. Hepimiz burada İzmit kazansın istedik. Ve herkese sağlık dolu bir ömür ve çalışma hayatı diliyorum. Bizde herkesin haklarını birbirine helal etmelerini istiyorum" şeklinde duygusal bir konuşma yaptı.

Nevzat Doğan ise, "Beş yıl bitiyor. Izmitimizin tarihi içinde yine tarihe not düşecek beş yılı birlikte geçirdik. Bazı konularda farklı görüşlerimiz nedeniyle sıkı tartışmalar yasadık. Bazan nüktemi oldu bazan iyi kapıştık. Ama kararları aldık. Ben TBMM'de beş yıl bulunmuş birisi olarak buradaki tüm parti üyesi arkadaşlarım TBMM' de ki seviyesini geçen seviyeli tartışmalar yapmıştır. Mukayesem doğrudur. Burada samimiyet ve beyefendilik, hanımefendilik vardı. Fikir ayrılıklarının çarpışması ta oluştu ama kimse kimseye kin gütmedi. Bu her bir meclis üyesinin hassasiyeti nedeniyle oldu. Son derece rahat meclisler yöneten bir başkan oldum. Kişisel konulara girmeyip hakaret etmedik. Yeni İzmit hedefi ile çıktığımız bu yarışta kente güzel şeyler kazandırdığımızı düşünüyorum. Ben meclis üyelerimizin bundan sonraki yaşamlarında başarı ve sağlık diliyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hatıralarımda bu meclis üyelerinin seviyeli ve yüksek kaliteli anlayışı çok sağlam bir yer edindiğini söyleyebilirim. Eğer benim de yanlışlarım olduysa herkesten af diliyorum" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat