Özdilek

Güncel

İzmit Belediyesi, Defne’de kahvaltı hizmetini başlattı

İzmit Belediyesi, Defne'de sabahları çorbanın yanı sıra özellikle çocukların çok özlediği kahvaltı öğününü de vermeye başladı

26 Şubat 2023 Saat: 15:39
İzmit Belediyesi, Defne’de kahvaltı hizmetini başlattı
İzmit Belediyesi, Defne’de kahvaltı hizmetini başlattı

İzmit Belediyesi, Defne’de kahvaltı hizmetini başlattı

İzmit Belediyesi, Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketlerinin ardından yaraları sarmak için bölgede çalışmalarına devam ediyor. Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta Çadırkent kurma çalışmaları hızla sürerken Hatay ve Kahramanmaraş’taki aşevlerinde de vatandaşlara sıcak yemek ikramı yapılıyor. 

 Kendi elleriyle hazırladı

Hatay’ın Defne ilçesindeki aşevinde her sabah olduğu gibi bu sabah da vatandaşlara ikram edilen çorbanın yanında bir de kahvaltılıklar hazırlandı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kendi elleriyle hazırladığı kahvaltılıkları vatandaşlara ikram etti. Özellikle kahvaltı yapmayı çok özleyen çocuklar, Başkan Hürriyet ve ilk günden beri özveriyle çalışan ekibine teşekkür etti.

 Bağış yapmak için

Yardım yapacak vatandaşlar, çocukların ana öğünü olan kahvaltılık malzeme bağışlarını Yunus Emre Kültür Merkezi'ne ulaştırabilir,  02623180000 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat