Özdilek

Güncel

İZMİT BELEDİYESİ BİZDEN RÜŞVET İSTEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit ilçe teşkilatı yaptığı açıklama ile İzmit Belediyesi’nin kendilerinden rüşvet istediğini ileri sürdü

26 Ağustos 2013 Saat: 15:18
İZMİT BELEDİYESİ BİZDEN RÜŞVET İSTEDİ
İZMİT BELEDİYESİ BİZDEN RÜŞVET İSTEDİ

MHP İzmit ilçe teşkilatında basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı İlker Kazan, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Nazif Tannur ile MHPyönetim kurulu üyesi Nurdoğan Erkul katıldı. Basın açıklamasını yapan yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Nazif Tannur, İzmitBelediyesi`nin otopark yönetmeliğine göre otopark fon parasını Büyükşehir`in fonuna yatırmadığını ve bunun hesabını da vermediğini söyledi. 

 

ARŞİV ÇALIŞANLARINA MESAİ 
Tannur, “İzmit Belediyesi`nden Büyükşehir Belediyesi`ne aktarıldığı ileri sürülen banka dekontlarını vermeleri için yazı yazdık. Bizlere meclis kararına göre ücret tarife cetveline göre belgelerin incelenmesi için 55 TL her bir dosya için ücret alınacağı bildirildi. Bizim istediğimiz dosyaların 4 bin 450 adet olduğu ve 244 bin 750 TL istendi. Bunun yanı sıra iki arşiv elamanı için de toplam mesai ücreti için de 9 bin 768 TL 52 kuruş gibi bir para istendi” dedi. 
 
 
RÜŞVET BELGELENDİ 
Tannur devam ederek “İzmit Belediyesi çalışanları yetki ve görevlerini kötüye kullanmış İzmitbelediye meclis kararı saygınlığına gölge düşürmüştür. İzmit Belediyesi`ni yönetenlerin takkesi düştü keli göründü. Türkiye Cumhuriyetinde haraç rüşvet belgesi olmaz diyenlere, İzmit belediyesi meclis kararı ile fazla mesai parası adı altında yalan beyanlarla bizden 9 bin 768 lira 52 kuruş rüşvet istendiği Kocaeli valiliği il çevre şehircilik müdürlüğü ve Kaymakamlık dosyalarında belgelenmiştir” diye konuştu.
 
DOGAN, ÖZÜR DİLESİN 
Tannur, son olarak ise Doğan`ın özür dilemesini söyleyerek ”Bizler, fazla mesai parası altında haraç rüşvet isteyen İzmit belediyesi imar işlerinden sorumlu başkan yardımcısı imzası ile imar ve şehircilik müdürlüğü yetkili ve sorumluları görevlerini kötüye kullananlar haklarında İzmit belediye başkanı Nevzat Doğan yasal hiçbir işlem yapmadığı taktirde olay yargıya taşıyacağız. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan`ı çok acele özür dilemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat