Özdilek

Çevre

İzmit Belediyesi Alo Atık Hattı Kurdu

İzmit Belediyesi Alo Atık Hattı kurarak yine bir ilke imza attı. “temiz İzmit, temiz çevre” sloganıyla hayata geçirilen Alo Atık Hattı sayesinde İzmit’te çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

14 Kasım 2016 Saat: 11:55
İzmit Belediyesi Alo Atık Hattı kurdu
İzmit Belediyesi Alo Atık Hattı Kurdu

Mutfak çöpü dışındaki ambalaj, kutu, kasa, inşaat atığı, kullanılmış ev eşyası gibi atıkların keyfi olarak çıkartılmasından kaynaklı oluşan görsel kirlilikle ilgili vatandaşlardan yoğun şikâyetler gelmiştir. Vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine bu uygulamaya geçtiklerini belirten belediye yetkilileri “ambalaj, kutu, kasa, inşaat atığı, kullanılmış ev eşyası gibi ürünler izin alınmadan bina dışına çıkarılmayacak. İzinsiz çıkaranlara da idari para cezası ve yapılan masrafın yüzde 20’si fazlası ceza kesilecek.

 

318 00 77’İ ARAMANIZ YETERLİ

 Uygulama şöyle:

Belediyenin 318 00 77 numarası aranarak haber verilip, izin verilen saatte atıklar çıkarılacak.   Atıklarını kendilerine verilen saatten önce veya sonra çıkararak bu kurala uymayanlara idari para cezası uygulanıp, yapılan masrafın da yüzde 20’si ödettirilecek. Bütün çabamız daha temiz ve daha yaşanabilir bir İzmit içindir” diyerek bu konuda İzmitlileri duyarlı olmaya davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat