Özdilek

Aşayiş

İzmir Çiğli’de bağımlılıkla mücadele çalışmaları sürüyor

Çiğli Belediyesi ve Katip Çelebi Üniversitesi’nin iş birliğinde gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı ile ilgili çalışmalar sonuç raporu doğrultusunda hız kesmeden devam ediyor. İZMİR (İGFA) - İzmir İl Emniyet Müd

12 Ağustos 2021 Saat: 12:05
İzmir Çiğli’de bağımlılıkla mücadele çalışmaları sürüyor
İzmir Çiğli’de bağımlılıkla mücadele çalışmaları sürüyor

Çiğli Belediyesi ve Katip Çelebi Üniversitesi’nin iş birliğinde gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı ile ilgili çalışmalar sonuç raporu doğrultusunda hız kesmeden devam ediyor.

İZMİR (İGFA) - İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşen çalışmanın ilk gününe Çiğli Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının kadın personelleri katıldı. “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında kadın katılımcılara bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi. Çalışmaların ikinci gününde, Çiğli’deki 26 mahalle muhtarına “Narko Rehber Eğitimi” verildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nün verdiği eğitimlerde uyuşturucu maddeler, çocukların ve gençlerin bu maddelerden uzak tutulması, bağımlılık döngüsü ve narkotik suçlarla mücadelenin önemi anlatıldı.

Bağımlılıkla mücadele çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bağımlılığın en bilindik konularından biri olan uyuşturucu madde kullanımına karşı mücadele etme noktasında kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkati çekti. Başkan Gümrükçü, bu bilincin sağlanması için Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’nün desteğine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat