Özdilek

Ekonomi

İzigomobil, indirimler ve promosyonlarla geliyor

‘İzigomobil’ uygulamasının tanıtımını gerçekleştiren İZGAZ, uygulamanın avantaj ve promosyonlarla geldiğini müjdeledi.

27 Kasım 2014 Saat: 17:28
İzigomobil, indirimler ve promosyonlarla geliyor
İzigomobil, indirimler ve promosyonlarla geliyor

İzgaz GDF SUEZ, akıllı telefonlar için tasarlanan ‘İzigomobil’ isimli uygulamanın tanıtımını önceki akşam Özsar Restoran’da gerçekleştirdi. Tanıtım toplantısına İzgaz Genel Müdür Yardımcısı Paul Van De Hedjining ve Pazarlama Şefi H. Sayit Hayaşlıoğlu,  İzgaz Dijital Kanallar Sorumlusu Berkan Erkan ve uygulamada yer alan işyeri sahipleri ile İzgaz çalışanları katıldı.

 

FATURALAR TAKİP EDİLEBİLİYOR

İnternet ortamında da abonelerine ulaşmak isteyen İzgaz, ‘İzigomobil’ uygulaması ile akıllı telefon kullanıcıların cebinde yerini alacak. Online hizmet sunan İzigomobil, telefondan faturaları takip ettiği gibi birçok işlemi de ücretsiz yapılabiliyor. Kocaeli’deki pek çok yerde geçerli olan uygulama kullanıcılarına kampanya ve indirimlerden yararlanma imkanı sunmakta.


UYGULAMA ÜCRETSİZ

Ücretsiz olan uygulama, www.izigomobil.com adresinden, GooglePlay, Appstore, Windows Mağaza’dan veya programa dahil olan işyerlerindeki karekod çıkartması okutularak akıllı telefonlara indirilebiliyor. Kasım ayı itibariyle kullanılmaya başlanan uygulamada üyelik ücreti de talep edilmiyor ve telefona yüklenildiği andan itibaren kullanılabiliyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat