Özdilek

Ekonomi

İZGAZ GDF SUEZ CHECK-UP HEDİYE EDİYOR

İzgaz 41.kişiye Dr. Tahsin Özbek hastanesinden ücretsiz check-up hediye ediliyor.

2 Mayıs 2013 Saat: 15:52
İZGAZ GDF SUEZ CHECK-UP HEDİYE EDİYOR
İZGAZ GDF SUEZ CHECK-UP HEDİYE EDİYOR

İZGAZ’ın Dr. Tahsin Özbek Hastanesi ile ortaklaşa yürüttüğü yeni kampanyasının adı “41 KERE MAŞALLAH”.  Kampanya kapsamında Mayıs ayı içerisinde ilk defa doğal gaz kullanmaya başlayan her 41.kişiye Dr. Tahsin Özbek hastanesinden ücretsiz check-up hediye ediliyor. Kampanyadan toplam 41 kişi yararlanabilecek.

Kampanyanın iki kurum arasında imzalanan protokol ile başlatıldı. Protokol,İZGAZ Ticari Genel Müdür Yardımcısı Paul Van De Heijning ve Dr. Tahsin Özbek Hastanesi Genel Müdürü Dr. Süheyl Pozantı tarafından imzalandı.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Paul van de Heijning kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“Kampanyamızın adını ilimize yakışır bir şekilde “41 kere Maşallah” koyduk. En çevreci yakıt olan doğal gaz, aynı zamanda halk sağlığı içinde en zararsız yakıttır. Düzenlediğimiz bu kampanya ile de müşterilerimize bir sağlık hizmeti sunuyor olmaktan son derece mutluyuz.

Kampanya ortağımızı seçerken halk sağlığına gösterdiğimiz özeni gösterdik. Bu nedenle 2004 yılından beri Kocaeli Halkına kaliteli sağlık hizmeti veren Dr. Tahsin Özbek Hastanesi’ni seçtik. Kendilerine işbirliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” 

Dr. Tahsin Özbek Hastanesi Genel Müdürü Dr. Süheyl Pozantı ise İZGAZ’ın yapmış olduğu kampanyanın daha sağlıklı bir toplum olma yolunda çok önemli bir adım olduğunu belirterek " kendimizi toplumsal sağlığın korunması ve ona katkıda bulunmayı ayrı bir misyon olarak aldık.Bunu uygularken kendi klasik check up’larımızlabir kitleye ulaşmak birinci hedefimiz. Bunu amaçlarken karşımıza İZGAZ gibi çok geniş kitlelere ulaşan bir kurum çıktı.Çok ilginç, çok güzel bir kampanyayla bu işe başlamak istedik.Bizim için bu kitleye ulaşmakla toplum sağlığına bir katkıda bulunmak kaçırılmayacak bir fırsattı.Bunu bize sundular.Dilerim bu bir başlangıç olur. Sağlık problemi olabilecek durumların daha ileri düzeylere gitmeden çözümlenebilmesi için önemli bir fırsat.İZGAZ yetkiliklerine teşekkür ediyorum."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat