Özdilek

Kültür/Sanat

İzaydaş Vergi Rekortmenleri Arasında

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kuruluşlarından İZAYDAŞ Kocaeli Vergi sıralamasında 33. sırada olarak kent adına hayata geçirdiği hizmetlere anlamlı bir değer daha kattı. İZAYDAŞ ayrıca 2009 kurumlar vergisinde Alemdar Vergi Dairesi’nde de 3. sırada yer alarak önemli bir kuruluş olduğunu ortaya koydu.

 

33. SIRADA

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ atık ber tarafında gerek Kocaeli gerekse ülkemizin en önemli kuruluşlarından birisi olmaya devam ediyor. İZAYDAŞ, önemli hizmet ve projeleri hayata geçirirken Kocaeli Vergi sıralamasında önlerde olmayı başardı. Aynı zamanda milli bir görev niteliği taşıyan vergi görevinde Kocaeli’de 33. sırada olan İZAYDAŞ ayrıca bağlı bulunduğu Alemdar Vergi Dairesi’nde ise 3. olarak kentin dinamikleri arasında olduğunu ispatladı.  

 

HEDEFİMİZ EN ÜSTLERDE OLMAK

Bu kapsamda Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ı ziyaret etti. Ziyarette Kurumlar Vergisi Rekortmenleri arasına giren İZAYDAŞ adına başarı plaketini düzenlenen bir törenle Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan Genel Müdür Muhammet Saraç’a takdim etti. Genel Müdür Muhammet Saraç, Vergi Dairesi Başkanı Yafes Pehlivan’a bu anlamlı ziyaret ve plaket için teşekkür etti. Saraç, bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalarının ivme kazanarak devam etmesi arzusunda olduklarını, önümüzde ki yıl için vergi rekortmenliğini hedeflediklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat