Özdilek

Teknoloji

İZAYDAŞ Ocak ayı rekoru kırdı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Yaptığı yatırımlarla sanayicinin taleplerine karşılık veren İZAYDAŞ’ta bir rekor da Ocak ayı verilerinden geldi.
 
Atık yakma kapasitesini yüzde 50 artıran İZAYDAŞ, rekorlar kırmaya devam ediyor. Özellikle son yıllarda yaptığı yatırımlarla sanayicilerden gelen taleplerin tümüne yanıt verecek kapasiteye ulaşan İZAYDAŞ Ocak ayında da rekora imza attı.
 
OCAK AYI REKORU KIRILDI
İZAYDAŞ bir yandan tehlikeli atıkların doğaya ve çevreye zarar vermeden bertarafını sağlarken diğer taraftan da elektrik enerjisi üreterek geri kazanım sağlamış oluyor. Son verilere göre atık kabul etmeye başlanan tarihten bu yana yakma tesisine gelen atık miktarı artış göstererek tüm zamanların Ocak ayı rekoru kırıldı.
 
SARAÇ MEMNUN
2011 Ocak ayında İZAYDAŞ tesislerine gelen atık yakma miktarı 2 bin 423 ton olarak artış göstererek büyük bir başarıya daha imza atıldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, bu başarıların kendilerini memnun ettiğini belirterek, İZAYDAŞ çalışanlarının büyük bir özveriyle çalıştığını vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat