Özdilek

Kültür/Sanat

İZAYDAŞ, Kozmetik Ve İlaç Sektörüyle Buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Atık üreticileri ile sektörel toplantılara devam eden İZAYDAŞ, İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde bu defa İlaç ve kozmetik firmaları ile ecza depolarıyla ile bir araya geldi.
 
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR
Söz konusu firmalarla 2009-2010 yılının değerlendirmesi ve 2011 yılı atık bertaraf fiyatları ve atık alım koşullarındaki iyileştirmelerin paylaşıldığı toplantıya, 70 firma temsilcisi ile İstanbul İl Çevre Müdürlüğü, İstanbul İl Özel İdaresi ve İlaç İşverenleri Sendikası katılım gösterdi. Toplantı öncesi verilen kokteylde bir araya gelen firma yetkilileri ile İZAYDAŞ yetkilileri çeşitli konular üzerinde değerlendirmeler yapıp, görüş alışverişinde bulundu. 
 
SARAÇ, İZAYDAŞ’IN ÇALIŞMALARINI ANLATTI
İlaç ve Kozmetik sektöründen çıkan atıkların bertarafına yönelik atık üreticileri lehine yapılan değişiklikleri paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını ise İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç yaptı. Katılımcılara kapsamlı bir sunum yapan Saraç, İZAYDAŞ’ın çalışmaları ve 2011 yılı stratejileri hakkında bilgi verdi.
 
FİRMALAR SIKINTILARINI ANLATTI
Sunum sonrası soru cevap şeklinde devam eden toplantıda atık üreticileri, İZAYDAŞ’ın çalışmalarından ve geldiği noktadan memnun olduklarını ancak özellikle resmi imhalarda karşılaştıkları prosedürlerin özellikle vergi daireleri ve noter konusunda yaşanan sıkıntıları paylaştı. Genel Müdür Muhammet Saraç, noter konusunda yardımcı olabileceklerini ancak vergi dairesi konusunda da ilgili kamu otoriteleriyle bilgi paylaşımında bulunarak resmi imha prosedürlerinin hızlı ve etkin yapılması konusunda firma sektör temsilcilerinin girişimde bulunması gerekliliğini vurguladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat