Özdilek

Kültür/Sanat

İZAYDAŞ, Çevre Bilincini Geliştiriyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Türkiye’nin lider ve ilk lisanslı atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ, çevre bilincini artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında 2010 yılında 2 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı. Atıkları bertaraf ederek kenti daha temiz bir hale getiren İZAYDAŞ ağırladığı ziyaretçilere aynı zamanda çevre bilincini aşılıyor.
 
2 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ
‘Temiz Toplum Sağlıklı Çevre’ sloganı ile faaliyet gösteren İZAYDAŞ, sosyal anlamda çevre ve atık sektörü içerisinde yer alan ya da gönüllü olarak faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerine de kapılarını açıyor. Bu kapsamda İZAYDAŞ’a olan ziyaretler hız kesmeden devam ederken geçtiğimiz 2010 yılı içerisinde İZAYDAŞ’ı kent içinden ve dışından yüzlerce kişi ziyaret etti.
 
BU YIL SAYI DAHA DA ARTACAK
Bu kapsamda İlköğretim, lise ve üniversite düzeyinde eğitim gören öğrenciler, sanayi kuruluşları temsilcileri, sivil toplum örgütü üyeleri, belediyeler ve yakın çevrede bulunan köy sakinleri ağırlandı. İZAYDAŞ, 2011 yılında bu sayıyı artırmayı ve çalışmalarını daha geniş bir çevreye duyururken çevre duyarlılığını artırmak için de çaba harcamaya devam edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat