Özdilek

Siyaset

İyi Parti KOSİAD’a konuk oldu

Kentimizde sıkı bir çalışma örneği sergileyen İyi Parti İzmit İlçe Teşkilatı, STK’ların programlarına destek vermeyi sürdürüyor. Teşkilat yöneticileri, milletvekili adaylarıyla birlikte önceki akşam KOSİAD iftarına katıldı.

5 Haziran 2018 Saat: 13:28
İyi Parti KOSİAD’a konuk oldu
İyi Parti KOSİAD’a konuk oldu

Kocaeli Sanayici ve İşadamları Derneği (KOSİAD) geleneksel iftar programı bu yıl Başol Steakhouse’da gerçekleştirildi. KSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Başol’a ait olan tesislerde gerçekleştirilen programa KOSİAD Başkanı Erkan Karaca ev sahipliği yaptı. Kentimizin tanınmış iş adamlarının hazır bulunduğu iftar programına İzmitli Meral Akşener tarafından kurulan İyi Parti’nin temsilcileri de katıldı. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Fuat Berna ve İzmit ilçe başkanı avukat Emrah Alper Bozatlı, Başol Steakhouse’daki yemeğe katılarak işadamlarına destek verdi. Program boyunca ekonomideki çalkantılar ve işadamlarının sorunları konuşuldu.

Etiketler: Meral Akşener,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat