Özdilek

Siyaset

İyi Parti Kocaeli'de 770 program gerçekleştirdi

İyi Parti Kocaeli İl Skm Başkanı Zekeriya Özak, seçim çalışmaları ve saha programları hakkında bilgilendirmede bulundu.

1 Mayıs 2023 Saat: 21:09
İyi Parti Kocaelide 770 program gerçekleştirdi
İyi Parti Kocaeli'de 770 program gerçekleştirdi

İyi Parti Kocaeli'de 770 program gerçekleştirdi

İyi Parti olarak aday adaylık sürecinden itibaren sahaya ilk çıkan siyasi parti olduklarını dile getiren ve yazılı açıklamada bulunan Özak, "İYİ Parti Kocaeli İl SKM Başkanlığı olarak sahaya ilk çıkan Parti olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Planlamalarımızı yaparken ayak basmadık yer ve sıkılmadık el bırakmayacağız hedefiyle yola çıktık.

 

2 hafta süren aday adaylığı sürecinde 356 program, adaylık sürecinden bugüne kadar da 414 program olmak üzere toplam 770 program gerçekleştirdik. Yanlış görmediniz 770 program... Kalan 12 gün sonunda 1.200'den fazla program yürütmüş olacağız. SKM İl Başkanlığı olarak Partimize olan teveccühün her geçen gün arttığını görmek bizleri gururlandırıyor.

 Yoğun çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen başta İl Başkanımız Nusret Acur olmak üzere, gece gündüz demeden sahada büyük bir özveri ile çalışan Milletvekili adaylarımıza, başta İl SKM Başkan Yardımcımız Ahu Güzel ve Mustafa Candemir olmak üzere bütün il SKM ekibimize, ilçelerimizde büyük bir titizlikle program düzenleyen İlçe Başkanlarımız, İlçe SKM başkanlarımız ve ekiplerine, adaylarımıza eşlik eden başta Kadın Politikalarımız olmak üzere Gençlik Kollarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, hasılı bütün İYİ Parti ailemize teşekkür ediyoruz."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat