Özdilek

Siyaset

İyi Parti İzmit’ten görkemli açılış

Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İyi Parti İzmit İlçe Teşkilatı dün görkemli bir açılışa imza attı. Kardak kahramanı, gönüllerin komutanı Ali Türkşen’in katılımıyla Kadıköy Mahalle Temsilciliği açıldı.

12 Haziran 2018 Saat: 12:34
İyi Parti İzmit’ten görkemli açılış
İyi Parti İzmit’ten görkemli açılış

İyi Parti İzmit İlçe Teşkilatı yine çok konuşulacak bir organizasyona imza attı. Teşkilat yöneticileri, İzmit’in merkez mahallelerinden olan Kadıköy Mahallesi’nde yer alan mahalle temsilciliği için müthiş bir organizasyon düzenledi. Organizasyona Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Rezzan Kardeşler, Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Kardak kahramanı, gönüllerin komutanı, Kocaeli Milletvekili Adayı Ali Türkşen, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi, Kocaeli Milletvekili Adayı Ruhittin Sönmez, İzmit İlçe Başkanı Avukat Emrah Alper Bozatlı, milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yerel seçimlere kadar…

Lütfü Türkkan, Ruhittin Sönmez ve Emrah Alper Bozatlı’nın konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi kesen katılımcılar daha sonra meşaleler yakarak, halaylar çekerek eğlendi. Kadıköy Mahallesi’nde yüzlerce vatandaşın katılımıyla açılan mahalle temsilciliği yerel seçimlere kadar İyi Parti’ye hizmet verecek. Bugüne kadar 45 mahallede 65 mahalle temsilcisi görevlendirmesi yapan İyi Parti İzmit İlçe Teşkilatı Tavşantepe, Topçular, 28 Haziran, Yahya Kaptan, Kadıköy ve Orduevi’nde mahalle temsilcilikleri açtı. Bu temsilcilikler yerel seçimlere kadar hizmet verecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat