Özdilek

Siyaset

İYİ Parti İzmit, esnafın derdini dinledi

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe teşkilatı esnafı ziyaret ederek dertlerini bir bir dinledi.

31 Mart 2022 Saat: 07:24
İYİ Parti İzmit, esnafın derdini dinledi
İYİ Parti İzmit, esnafın derdini dinledi

İYİ Parti İzmit, esnafın derdini dinledi

   Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Filiz "İlçe Teşkilatımız ile esnafımızı, vatandaşımızı dinlemeye devam ediyoruz. Alikahya Fatih Mahallesinde esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik.

  Esnafımız ayakta durma mücadelesi veriyor. Esnaflarımız vatandaşın alım gücünün olmadığını, geçen senelerde Ramazan’a girdiğimiz dönemlerde alışveriş yoğunluğu olduğunu ama bu sene insanların alışveriş yapamadıklarını özellikle belirttiler. Esnaflarımız aldıkları ürünlerin her gün zamlandığını fakat bu zamları kendi satış fiyatlarına yansıtamadıklarından, satışları zararına yapmalarına rağmen müşteri olmadığından yakınıyor. Bir esnafımız "Çocuklarımızın geleceğini geçtik torunlarımızın geleceğini çalıyorlar, inşallah bize siz güneş olacaksınız" dedi.
Milletimiz hükümetin yanlış ekonomi politikalarının cefasını çekmek zorunda değil. Son derece kalitesiz bir yaşamı bize çok pahalıya yaşattıran bu iktidarın bir an önce değişmesi gerekiyor. Vatandaşa destek olmak adına hiçbir adım atmayan iktidar yandaşlara para kazandırmak uğruna milletini sefalete sürüklüyor. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in liderliğinde projelerimizle ülkemizi yönetmeye, milletimizi hak ettiği refaha çıkarmaya hazırız. İYİ Parti İzmit olarak adım atmadık sokak, sıkmadık el bırakmayacağız. İYİler olarak her yerde olacağız" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat