Özdilek

Siyaset

İYİ Parti’den Akmeşe çıkarması!

İYİ Parti Akmeşe seçim irtibat bürosu coşkulu bir kalabalıkla açıldı. Açılışta 6 Mahalle başkanına rozet takıldı.

28 Kasım 2018 Saat: 13:17
İYİ Parti’den Akmeşe çıkarması!
İYİ Parti’den Akmeşe çıkarması!

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi. Akmeşe’de seçim irtibat bürosu açıldı. Açılışa İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Akmeşe Atatürk Mahallesi muhtarı Refik Akyüz, Mecidiye mahallesi Muhtarı İdris Derin, Düğmeciler Mahallesi Muhtarı Basri Biricik ve çok sayıda Akmeşe’li vatandaş katıldı. Coşkulu bir kalabalıkla açılan Akmeşe Seçim İrtibat bürosunda İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Kuşçu 6 Mahalle Başkanına rozetlerini taktılar.  Rozet takılan bazı İYİ Parti’nin bazı mahalle temsilcileri Bağlıca - Mükremin KARACA, Sultaniye Mahallesi - Nazım Avkan, Düğmeciler Mahallesi - Vedat BİRİCİK, Yenice Mahallesi - Hüseyin Yüce, Ambarcı Tepebaşı Mahallesi, Beyhan Aslantaş Akmeşe Mahallesi - Naim Aktürk. Kurdeleyi İzmit İlçe Başkanı ile birlikte kesen Şanbaz Yıldız “ Hayırlı olsun” dedi.

Esnaf ziyaret edildi

Akmeşe Seçim İrtibat bürosu açılışın da İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve partililer ile birlikte esnaf ziyaret edildi. Bölge esnafının ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yıldız ve Filiz ardından bir süre kahvehane de oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat