Özdilek

Siyaset

İYİ Parti Çayırova'da yeni başkan İlhami Bayrak

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevine İlhami Bayrak atandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız İlhami Bayrak’a yeni görevinde başarılar diledi.

22 Aralık 2021 Saat: 21:05
İYİ Parti Çayırovada yeni başkan İlhami Bayrak
İYİ Parti Çayırova'da yeni başkan İlhami Bayrak

İYİ Parti Çayırova'da yeni başkan İlhami Bayrak

 

İYİ Parti’de bir süre önce yeni yapılanma süreci başlamıştı. Bu kapsamda Kandıra ilçe başkanı Hilal Kübra Altunel görevinden ayrılmış yerine Yusuf Battal atanmıştı. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal da görevinden ayrıldı. Uzunal görevinden ayrılan ikinci ilçe başkanı oldu. Yaklaşık iki haftadır ilçe başkanlığı için istişareler yapan il teşkilatı yeni ilçe başkanını bugün belirledi.

 

İyiler iktidara yürüyor

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanlığı görevine İlhami Bayrak atandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız İlhami Bayrak’a yeni görevinde başarılar diledi. Yıldız atama sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “İyi Partimizin Çayırova İlçe Başkanlığına İlhami Bayrak atanmış bulunmaktadır. En kısa zamanda ilçe yönetimi oluşturularak çalışmalara kaldığımız yerden tüm gayretimizle devam edeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener'in il il, ilçe ilçe yaptığı esnaf ziyaretlerinde de bizim Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz saha programlarında da İYİ Parti’ye ve içinde bulunduğumuz İYİ’lik hareketine büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Bizler de İYİ Parti Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak partimizin iktidarı ve milletimizin refahı için büyük emek harcıyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızı takdir ediyor. İYİ’ler iktidara yürüyor. Çıktığı bu kutlu yolda İlhami Bayrak başkanımıza başarılar diliyor, ilçe başkanlığının kendisine, Çayırova'mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."

 

İlhami Bayrak Kimdir?

İlhami Bayrak 1972'de Bayburt'ta doğdu. İlköğretimi Bayburt'ta, ortaöğretimi ise Pendik İmam Hatip Lisesi'nde devam etti. 1982 yılından bu yana Çayırova'da ikamet eden Bayrak, siyasete genç yaşta Milli Görüş teşkilatlarında başladı ve birçok farklı kademede önemli görevler üstlendi. 2009 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden Çayırova Belediye Meclis Üyesi seçildi ve plan bütçe komisyonu, imar komisyonu, denetleme komisyonlarında görev yaptı. 2011 Yılında Saadet Partisi İlçe Başkanlığı görevine getirilen İlhami Bayrak, 2014 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Çayırova Belediye Başkan Adayı oldu. 2019 Yerel Seçimlerinde ise İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı oldu. Çayırova Fatih Spor Kulübünde uzun dönem başkanlık görevini yürüten ve birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak görev aldı. Bayrak, evli ve 5 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat