Özdilek

Güncel

İtfaicilerden,Kımama ve Basın Açıklsması

itfaiyecilere Erzincan Polisi tarafından yapılan muamele hiç hoş değildir. Yaşanan olayla ilgili saygısız ve fütursuzca davranan polisleri kınıyoruz.

12 Aralık 2013 Saat: 11:12
İtfaicilerden,Kımama ve Basın Açıklsması
İtfaicilerden,Kımama ve Basın Açıklsması

İtfaiyecilerin basın açıklaması şöyle:

Bizler kahraman değil suçluymuşuz.

Ser’de hep yangın dumanı değil biber gazı yemek de varmış.

Olsun bunlar oldu diye biz işimize küsecek, mesleğimizden vazgeçecek değiliz. Kendini bilmez birileri tarafından yapılan müdahale için de tüm emniyet teşkilatını suçlayacak değiliz.

Anlamadığımız, anlamak için çok uğraştığımız fakat bir türlü izahına varamadığımız konu; yangın söndüren üniformalı bir kamu görevlisi, başka bir kamu görevlisi tarafından neden ve niçin tartaklanır.

Hadi tartaklandı diyelim bölgede ki tüm polis kuvvetleri olay yerine nasıl toplatılır.

Hadi toplatıldı diyelim üzerinde resmi üniforması olan bir devlet görevlisinin üzerine nasıl bir anlayışla 7-8 polis çullanır?

Hadi tartaklandı, çullandı diyelim bunları sineye çekelim ama nasıl bir zihniyet veyahut da emir ile üniforması üzerinde olduğu halde elleri arkadan kelepçelenir?

Bütün bunlar yetmezmiş gibi olay yerinde oluşan kasvetli havayı dağıtmak için olsa gerek oda spreyi sıkar gibi biber gazı nasıl sıkılır?

En zor zamanlarda vatandaşın yanında olan, görevi “kurtarmak” olan itfaiyecilere Erzincan Polisi tarafından yapılan muamele hiç hoş değildir. Yaşanan olayla ilgili saygısız ve fütursuzca davranan polisleri kınıyoruz. Olaya maruz kalan meslektaşımız Murat ŞİMŞEK’E ve tüm itfaiyecilere geçmiş olsun diyoruz.

Erzincan Valiliği tarafından başlatılan soruşturmanın adil bir şekilde yürütülerek sonuca varmasını temenni ediyoruz ve olayın takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kocaeli İtfaiyeciler Derneği

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat