Özdilek

Kültür/Sanat

İstiklal Caddesinde Kararı Anket Sonucu Belirliyecek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

      İzmit Belediyesi, kentin en işlek caddelerinden olan İstiklal Caddesi’ndeki düzenlemede vatandaşın görüşüne göre hareket edecek. Belediye, caddenin yayalaştırma planlaması çerçevesinde vatandaşların görüşlerini öğrenebilmek için anket yaptırıyor.”Birlikte karar veriyoruz” adı verilen anketle ilgili şimdiye kadar binden fazla kişinin görüşüne başvuruldu.

 

VATANDAŞ NE DERSE O OLACAK

 

       İstiklal Caddesi üzerinde oluşturulan stantlarda görevliler ,vatandaşlarla bire bir anket çalışması yaparak,caddenin araç trafiğine tamamen kapatılması veya belirli saatlerde araç trafiğine kapalı kalması gibi sorular sorarak fikrini öğreniyor. Cadde üzerinde başka bir değişiklik yapılıp yapılmaması yönünde de vatandaşların görüşünün alındığı İstiklal Caddesi’ndeki anket çalışmasına Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Anket formunu doldurup kutuya atan Doğan, konuyla ilgili görüş belirtmesinin doğru olmayacağını ifade ederek” Herksin olduğu gibi benim de caddenin geleceği ile ilgili bir görüşüm var. Bunu anket formuna yazdım. Görüşlerimi açıklamak doğru olmaz. Anket sonuçları açıklandığında bende fikrimi söyleyeceğim” dedi. Başkan Doğan, bundan sonraki çalışmalarda vatandaşların görüşlerinin alınacağını da belirterek” Halkımızın projelerde söz sahibi olmasını istiyoruz. Yapılan anketlerden çıkacak sonuçlara göre projelerimizi şekillendireceğiz. Kararı vatandaş verecek bizler de uygulayıcı olacağız. Çoğunluk nasıl istiyorsa çalışma öyle olacak” şeklinde konuştu.

İstklal Caddesi ile ilgili anketin 4 gün süreceği ve anket sonuçlarının en geç 1 ay içinde değerlendirilip kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat