Özdilek

Siyaset

İstifası için imza toplayanlara tepki gösterdi

İstifası için imza toplayan partilileri eleştiren CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım “Partilileri kandırarak ve yanlış bilgiler vererek imza toplamaya çalışanlarla ilgili parti organları gerekenleri yapacaktır” dedi

13 Mayıs 2014 Saat: 14:25
İstifası için imza toplayanlara tepki gösterdi
İstifası için imza toplayanlara tepki gösterdi

CHP İzmit İlçe Yönetimin haftalık toplantısı önceki akşam parti binasında düzenlendi. Toplantı öncesinde gündemi değerlendiren CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, başkanlıktan istifa etmesi için partililer tarafından imza toplanmasına tepki gösterdi. Parti tüzüğünü okuyarak, toplanan imzaların noterden gelmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, şunları söyledi: “Seçim istiyorlarsa noterden 209 imza alınmalıdır. Biz zaten gelen eleştirilerden ders almaya çalışıyoruz. Ancak kişisel eleştirileri ciddiye almıyorum. Biz medeni insanlarız. İstifa etmemiz gerekiyorsa bundan hiçbir şekilde kaçmayız.

Partilileri kandırarak ve yanlış bilgiler vererek imza toplamaya çalışanlarla ilgili parti organları gerekenleri yapacaktır. Kimsenin partiyi farklı bir şekilde tartışmasına müsaade etmeyeceğiz.” İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın belediye içerisinde yaptığı kadro değişikliklerini de değinen Yıldırım, şöyle devam etti: “Başkan Doğan geçen hafta birinci dereceden akrabası olan ablasının damadı İzgaz Proje ve Yapım Müdürü Serkan Yeğnidemir’i Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı yaptığı herkesin dilinde.

Geçtiğimiz hafta belediyeden bazı arkadaşlar başkanın elinde liste olduğunu seçimlerde kendinse çalışmayanlarla ilgili cadı avına başladığını ve operasyon yapacağını söylemişlerdi. Doğan’ın değişikliklerine bakılırsa söylenen doğru.” Emlak gelir vergilerindeki artışı da gündeme taşıyan Yıldırım, “Vergi artışlarının doğru olmadığını ve bunlarla ilgili kurum kimse, kendilerinden bu artışların tekrar gözden geçirilmesini talep ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat