Özdilek

Ekonomi

İşte o şanslı bayii

Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen 5 kişi, 1 milyon 20 bin 250 lira seksen beşer kuruş ikramiye kazandı.

25 Mayıs 2014 Saat: 12:35
İşte o şanslı bayii
İşte o şanslı bayii

Talihlilerden biri de İzmit'ten. Geçtiğimiz hafta Süper Loto’dan İzmitli bir kişinin kazandığı büyük ikramiyenin ardından, Sayısal Loto’nun dün akşam gerçekleştirilen çekilişinde İzmitli bir kişi 1 milyon 20 bin 250 lira kazandı. Yapılan çekilişte 9-17-18-20-37-41 olan şanslı numaraları doğru olarak bilen Bursa, Diyarbakır, İzmir, Samsun ve Kocaeli’nde 5 kişi arasında, ikramiye paylaştırıldı. Kişi başı 1 milyon 20 bin 250 lira parayı kazanan İzmitli talihlinin kuponunu 28 Haziran Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:265 adresinde bulunan bayiden oynadığı belirlendi.

Şanslı kuponun oynandığı Selçuk Balaban’a ait bayide çalışan İsmail Hakkı Sarıahmetoğlu “Büyük ikramiyeyi kazanan şahısın bu bayiden kuponunu oynadığını sizden öğrendim. Geçen haftada Süper Loto dan büyük ikramiye Kocaeli’ne vurdu. Herkes kazananın ikramiyeden kazandığı para ile kafayı yemiş olduğunu söylüyor. Bayiimizden daha öncede 2 defa büyük ikramiye çıkmış. Ancak bu kadar büyüğü ilk defa çıkıyor. Kazanandan beklentimiz yok, hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat