Özdilek

Siyaset

İstasyon Cadde Esnafı, Hamşioğlunu Bağrına Bastı

CHP Darıca ilçe başkanlığı seçim ve strateji merkezinin yapmış olduğu çalışma programı doğrultusunda çalışmalar aralıksız devam ediyor CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu Darıca istasyon caddesi esnafıyla buluştu.

14 Kasım 2013 Saat: 13:52
İstasyon Cadde Esnafı, Hamşioğlunu Bağrına Bastı
İstasyon Cadde Esnafı, Hamşioğlunu Bağrına Bastı

CHP Darıca belediye başkanı inşaat mühendisi Cengiz Hamşioğlu,eşi yüksek mimar Tanja Hamşioğlu,kadın kolları ve çalışma komiteleri ara vermeden esnaf ziyaretlerine devam ediyorlar.Darıca merkezde iki gün boyunca yapılan esnaf ziyaretlerinden sonra Darıca istasyon caddesi esnafıyla buluştu.

Esnaf ziyaretlerinin önemini anlatan CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu esnafımız Darıcamınızın bel kemiği temel taşıdır bu anlamda esnafımız bizim için son derece önemlidir.Darıcadaki her esnafla buluşmak dertlerini sorunlarını dinlemek ve bu konuda çözümler geliştirmek istiyoruz.

 CHP olarak esnaf ile ilgili projelerimiz var Darıcanın özelinde geliştireceğimiz projelerle karşınızda olacağız.Bize güvenin, bize katkı sunun, destek verin güç verin çünkü CHP olarak Cengiz Hamşioğlu olarak bilgi biriktirdik,tecrübe,biriktirdik hepsinden önemlisi insan biriktirdik.Biriktirdiklerimiz ve yeni kazançlarımızla beraber biz hazırız. 

Darıca istasyon caddesi esnafı tarafından sıcak ve samimi karşılanan  Cengiz Hamşioğlu beraberinde dağıtılan aday tanıtım bildirileriyle esnafla buluştu.Darıca istasyon caddesi esnafı ve sokaktaki vatandaşa kendini tanıtan ve sorunları hakında bilgi alan  Hamşioğlu Darıca ya yapacağı projelerini anlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat