Özdilek

Kültür/Sanat

İstanbul Kainat Radyosu’ndan muhteşem gece

İstanbul Kainat Radyosu, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesisleri’nde mükemmel bir geceye daha imza attı.

24 Ocak 2020 Saat: 09:32
İstanbul Kainat Radyosu’ndan muhteşem gece
İstanbul Kainat Radyosu’ndan muhteşem gece

İstanbul Kainat Radyosu’ndan muhteşem gece

İstanbul Kainat Radyosu, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesisleri’nde mükemmel bir geceye daha imza attı.

Etkinlikizi Kültürel Etkinlikler Platformu’nun organizasyonunda sahne alan grup, kalpleri fethetti

Etkinlikizi Kültürel Etkinlikler Platformu ve İstanbul Kainat Radyosu, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesisleri’nde mükemmel bir geceye daha imza attı. Solistliğin Kardeş Türküler’in başarılı sanatçısı Feryal Öney’i yaptığı; yaylı tamburda Hasan Kiriş, trompette Onurcan Çağatay, klavyede Onur Nevşehir, bas gitarda Hakan Gürbüz, davul ve perküsyonda Velican Sağdun ile Mehmet Mert Baycan’dan oluşan İstanbul Kainat Radyosu sanatçıları, performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.

Anadolu’nun dillerde pelesenk olmuş türkülerini jazz müziği notalarıyla harmanlayan İstanbul Kainat Radyosu, otantik jazz tarzında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesisleri’nde konseri izlemeye gelen sanat severler mükemmel bir gece yaşarken konser sonunda sahnedeki müzisyenleri dakikalarca alkışladı. Mükemmel bir geceyi noktalayan İstanbul Kainat Radyosu müzisyenleri, İzmitli sanat severlerin ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Etkinlikizi Kültürel Etkinlikler Platformu, bu dönem İzmit’te Caz Akşamları isimli konser serisi kapsamında, Standart A La Truc Project, Flapper Swing, Esra Kayıkçı Quartet, Jazz Sisters ile konserler gerçekleştirdi. Caz konserleri dışında Vedat Sakman ve Emin İgüs gibi farklı disiplinlerden değerli müzisyenleri ağırladığı bir konser daha gerçekleştirdi. Etkinlikizi,  caz konserlerine Kainat Radyosu konseriyle ara veriyor. Kainat Radyosu, başarılı bir dönemi tamamlayan Etkinlikizi’nin bu dönemki son konseri oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat