Özdilek

Ekonomi

İşsiz kalan işçilere Büyükşehir’den destek

Büyükşehir Belediyesi işsiz kalan Gürsan Demir Çelik işçilerine gıda yardımında bulundu

10 Aralık 2013 Saat: 17:10
İşsiz kalan işçilere Büyükşehir’den destek
İşsiz kalan işçilere Büyükşehir’den destek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 20 gündür fabrikalarının kapatılması nedeni ile işsiz kalan Gürsan Demir Çelik’e ait 57 işçiye sahip çıktı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Erol tarafından çalıştıkları fabrikada ziyaret edilen işçilere gıda yardımında bulunuldu. Ziyarette Başkan Danışmanı Erol, fabrikanın tekrar üretime geçmesi için girişimlerinin devam ettiğini dile getirerek bu zor süreçte işçilerin her zaman yanlarında olacaklarının altını çizdi.  

 

BAŞKAN DANIŞMANI EROL ZİYARET ETTİ

Yeni Gölcük Yolu üzerinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Gürsan Demir Çelik fabrikası yaklaşık 3 hafta önce bilinmeyen sebeplerden ötürü kapatılmıştı. Bu aşamada fabrika çalışanı 57 işçi zor durumda kalarak işyerlerinde sessiz bir bekleyişe mahkum bırakılmıştı. Hiç bir haklarını alamadan bu bekleyişe devam eden işçilerin sesine Büyükşehir Belediyesi kulak verdi. Başkan Danışmanı Abdullah Erol işçileri ziyaret etti.Ziyarette Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar da bulundu.

 

FABRİKANIN YAŞAMASINI İSTİYORUZ

İşçilerden durumla ilgili geniş bilgi alan Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Abdullah Erol, fabrikada üretimin devam etmesi için girişimlerde bulunduklarını ifade ederek” Hukuki süreç başladı. Diyalog halinde olayın iç yüzündeki kişilere ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah fabrikanın üretime devam etmesine, ve haklarınızın yerine getirilmesine vesile oluruz. Şu an için sizlere gıda yardımında bulunuyoruz. Umarım size bir nebze de olsa katkı sağlar. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

İŞÇİLERDEN TEŞEKKÜR

Türk-İş Bölge Temsilcisi Adnan Uyar ise işçiler ile ilgili koordineli olarak çalışma yürüttüklerini bu çalışmalar süresinde işçilerin yanlarında olacaklarını söyledi. Mağdur fabrika işçileri Büyükşehir Belediyesi’ne gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat