Özdilek

Eğitim

İspirli Ağrı’ya atandı

Milli Eğitim’de yarıyıl tatil sürprizi... Bir Bürokratın daha tayinini çıkarttı

25 Ocak 2014 Saat: 16:43
İspirli Ağrı’ya atandı
İspirli Ağrı’ya atandı

Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanırken, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Fakih Başak da Kocaeli Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi.

Yeni Kocaeli Milli Eğitim  Müdür,Fahri başak

21 Kasım 2008 tarihinden bu yana İl Müdürü olarak görev yapan Nevzat İspirli, yeni düzenlemeyle Ağrı’ya atandı. Bakanlık, bu yer değişikliklerini “görevlendirme” yazısıyla müdürlere iletti. İspirli’nin gideceği Ağrı’nın Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak da Kocaeli’ye geliyor. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Fatih Başak, 1968-Çorum Sungurlu doğumlu. 1989 yılında Amasya Eğitim Yüksekoğlu’nu bitirdi, Batmak Kozluk’ta sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Çeşitli görevlerin ardından Samsun Havza Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Fatih Başak, ‘görevlendirme’ imle Sungurlu’da şube müdürü oldu. 2010 yılında MEB Talim Terbiye Kurulu Şube Müdürü olan Başak, 26 Ocak 2012’den bu yana Ağrı Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapıyordu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat