Özdilek

Siyaset

İsmet İşeri, Adaleti hakim kılacağız

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’yi, aday tanıtım toplantısında yaklaşık 3 bin kişi izledi.

10 Mart 2019 Saat: 14:04
İsmet İşeri, Adaleti hakim kılacağız
İsmet İşeri, Adaleti hakim kılacağız

İsmet İşeri, Adaleti hakim kılacağız

 

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri’yi, aday tanıtım toplantısında yaklaşık 3 bin kişi izledi

Haber detayı

Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, aday tanıtımı ve proje tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaptı. Gölcük’te adaleti hakim kılacağını söyleyen İşeri, Gölcük esnafının önünü açma sözü verdi. Salona sığmayan kalabalık tarafından bütün projeleri beğeni ile karşılanan İşeri, “Bizim ekibimizde hiçbir şekilde ekonomik beklentisi olan, belediyede siyasi rant peşinde olacak bir tane bile adam bulamaz hiç kimse” dedi.

Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve meclis üyeleri aday tanıtım programı Gölcük Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Programa CHP Grup Başkanvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, İYİ Parti Grup Başkanvekili, İYİ Kocaeli Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli eski milletvekillleri Mehmet Hilal Kaplan, Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya ile  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Gölcük Belediyesi eski başkan adayı Eczacı Turan Dumlu, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salona sığmayan kalabalık için kapı önüne dev ekran kurulurken dışarıdaki vatandaşlar da programı buradan takip etti.

“İnanılmaz bir sevgi seli var”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, “Seçim çalışmalarına Hamidiye’den başladım. Çok yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bu ilgi ve sevgi bizim yol haritamız oldu. Bu açıdan ben başta Hamidiyeliler olmak üzere bütün köylerimize bizlere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Gölcük doğduğum ve doyduğum yer. Mali müşavirim ve Allaha şükür iyi bir ekonomik gelirim var. Siyasetin şeffaflaşması için siyaset yolunda ekonomik özgürlüğü olan dürüst insanlara ihtiyaç var” dedi.

İşeri konuşmasını şöyle sürdürdü: “Çarşıda, sokakta karşılaştığım insanlar bana daha önce AKP’ye oy verdiklerini, MHP’ye oy verdiklerini ama artık vermeyeceklerini söylüyorlar. İnanılmaz bir sevgi seli var. Ekibimi soruyorlardı. Evet ekibimin de çok önemi vardı. Bizim ekibimizde hiçbir şekilde ekonomik beklentisi olan, belediyede siyasi rant peşinde olacak bir tane bile adam bulamaz hiç kimse. İnsanlar dokunmak istiyor, şeffaf belediyecilik istiyor. Hz. Ömer adaletinden bahsediliyor ama uygulamada maalesef bu yapılmıyor. Biz Hz. Ömer’in adaletini sözde değil özde de uygulayacağız, bundan hiçbir şekilde şüpheniz olmasın. Projelerimi gördünüz, Allahın izniyle, sizlerin de desteğiyle biz bunları yaparız”

“Yapılanları inkar etmiyorum”

Adaletin sadece yargıda olmadığını belirten İşeri, “Önce adaleti tesis edeceğiz. Belediyenin mal ve hizmet alımlarında her esnafa dokunacağız. Mevcut belediyenin yaptığı hizmetler var ben bunları inkar etmiyorum. Mesela cenaze evlerine yemek götürmeleri çok iyi bir projedir ama saha çalışmalarında esnaflarımızla konuştuğumuzda soruyorum esnaflar kendilerinden yemek alımı yapılmadığını söylüyor. Meğer cenaze yemeği olsun ya da başka bir şey olsun kendilerine yakın olan bu birkaç kişi dışında başka hiçbir esnafa dokunmamışlar. Hizmet alımlarında o işi yapan bütün esnafımızı çağıracağım. Kura çekeceğim ve 15’er gün süreyle hizmet alımı yaparak Gölcük esnafının önünü açacağım” diye konuştu.

İsmet İşeri’nin konuşmasının ardından belediye meclis üye adaylarının tanıtımı yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat