Özdilek

Siyaset

Işık'dan Orhan'a Destek Geldi

Darıca gençlik kolları başkanı Aydın Işık ve yönetimi aldıkları kararda, mevcut başkan Gökhan Orhan'ı destekleyeceklerini bildirdiler.

2 Ocak 2016 Saat: 13:21
Işık'dan Orhan'a Destek Geldi
Işık'dan Orhan'a Destek Geldi

mevcut başkan Gökhan Orhan'a  destek verdiğini açıklayan Darıca gençlik kolları başkanı Aydın Işık'ın açıklaması şöyl:

Seçim süreçlerinde her zaman birden fazla aday olması kongreleri daha demokratik hale getirmekle birlikte, örgüt içinde heyecan yaratacak bir unsurdur. Örgüt içinde kırgınlık yaratma fikrinin aksine her iki adayın da birbirinden farklı projeleri ve özellikleri sayesinde birlik ve beraberliği sağlayıp, kenetlendicekleri konusunda da eminim.


CHP Darıca Gençlik Kolları olarak delegasyonla yaptığımız görüşmeler sonucunda, aldığımız yönetim kurulu kararı ile 3 Ocak'ta yapılacak olan CHP Kocaeli Il Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde tam destekle Gökhan Orhan'ın yanında olacağımızı bildirmek isterim.

Bu seçim sürecinde aday olan Gökhan ORHAN ve Murat ERİNÇ'e de göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü ayrı ayrı teşekkür eder, başarılar dilerim dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat