Özdilek

Siyaset

IŞIK’TAN KIRŞEHİR VE KIRIKKALE ZİYARETİ

AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kırşehir ve Kırıkkale illerini ziyaret ederek teşkilat mensupları ile toplantılar yaptı.

23 Aralık 2012 Saat: 23:39
IŞIK’TAN KIRŞEHİR VE KIRIKKALE ZİYARETİ
IŞIK’TAN KIRŞEHİR VE KIRIKKALE ZİYARETİ

Bütçe Sonrası Bölge Turu

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık AKP Büyük Kongresinden sonra yapılan yeni görev dağılımında tekrar teşkilat başkan yardımcılığına getirilmiş ve yeni bir bölgede 13 ilin sorumluluğunu üstlenmişti. Işık TBMM’de bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından bu illerden olan Kırşehir ve Kırıkkale’ye ziyaret gerçekleştirdi.

 

Işık” Teşkilat Mensuplarımız İsimsiz Kahramanlarımızdır”

Işık ilk olarak AKP Kırşehir İl Başkanlığı’nda il yönetimi, ilçe ve belediye başkanları, il genel meclisi başkanı,  kadın ve gençlik kolları başkanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Kırşehir teşkilat mensupları ile tanışan Işık teşkilatın durumu ve çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Teşkilat mensupları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Işık “Teşkilatçılık zor bir iştir. Teşkilatçı olan kişi zamanından, ailesinden, hayatın birçok alanından fedakârlıklar yapar. Fakat bu vesile ile topluma hizmet etme görevini yerine getirir. Teşkilat mensuplarımız iktidarımızın isimsiz kahramanlarıdır” dedi.

 

Kırıkkale İl Danışma Meclisi Toplantısı

Kırşehir ziyaretinin ardından Kırıkkale’ye geçen Işık burada ilk olarak il danışma meclisi toplantısına katıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve bölge Milletvekillerinin de katıldığı programda Işık teşkilat çalışmaları hakkında bir konuşma yaptı. Daha sonra AKP Kırıkkale İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Işık burada da il yönetimi, ilçe ve belediye başkanları,  il genel meclisi başkanı,  kadın ve gençlik kolları başkanları ile tanışma ve değerlendirme toplantısı yaptı. Işık çalışmalarını tamamladıktan sonra Ankara’ya döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat