Özdilek

Güncel

İş Başa Düştü

Yeşilova Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Üzmez'in duyulmasını ve görülmesini istediği Yeşilova Mahallesi Şehit Fatih Duman Sokak Nazar Aptartmanı sakinlerinin sıkıntılarını öğrenmemizi sağladı

10 Şubat 2014 Saat: 13:38
İş Başa Düştü
İş Başa Düştü
Nazar apartmanı sakinleri belediyenin sokakta bulunan neredeyse tüm evlerin önünün parke kapladığını ama sıra apartmanlarına geldiğinde parke taşı bile getirilmediğini iddia ettiler. 
Yolları da bozuk, apartman girişleri de
Yeşilova Şehit Fatih Duman Sokak sakinleri, "Sokakta bulunan tüm evlerin önü parkı ile kaplanırken onlarca kez bilgi vermemize rağmen zorla da olsa apartman için parke getirebildik. Onu da evinönüne değil karşımızda ki boş araziye atıp gittiler. Zaten yolumuzun yarısı içler acısının birde üstüne evlerimizin önünün temizliğini sağlayan olan parkeler bir türlü kaplamaları gitti. Neredeyse bir yalvarmadığımız kaldı ama yine de yapmıyorlar" dediler. 
İş başa düştü
Belediye ekiplerinin parke taşlarını zorla da olsa getirdiğini belirten bir Hazar apartmanı sakini, "Bunları binanın önü yerine gidip karşıda ki boş araziye döktüler. Apartmanın önündeki dolgu malzemesini de bizler el arabasıyla taşıyarak evimizin önüne serdik. Taşları da apartman sakinlerinden oluşturduğumuz bir zincirle imece usulü taşıyoruz. Gelipte yapmazlarsa kendileri bilir. Bu kez dolgu malzemesi ile parke taşlarını nasılsa sırtımızda taşıdık. Döşemesini de biz yaparız olur biter. En kısa zamanda gelip yapmazlarsa döşemeyi yaparken yine basını çağırıp bunu da herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu. 
Muhtar Adayı Üzmez, "Kimseyi üzmem" dedi
Yeşilova Mahallesi'nin 23 yıllık sakini ve Muhtar adayı İbrahim Üzmez, "İbrahim Üzmez kimseyi Üzmez. Ben Muhtar olduğum gün bu tür sorunlar için artık mahalle sakinlerimizin üzülmesi gerekmeyecek. Bizler kentin en ufak birimleri olan mahalleleriz. Biz ne dersek o olur. Seçimi kazandığım takdirde çevre sakinlerinin yaşam alanlarında halledilmemiş sorunları kalmayacak" dedi ve herkesi kendisine oy vermeye davet etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat