Özdilek

Güncel

İradenin şaştığı yerdeyiz ne demek?

Genellikle asker ocağı için mantığın bittiği yer olarak bir nitelendirme yapılırken Kocaeli Asayiş Şube müdürlüğü binası duvarında "İradenin bittiği yerdeyiz" yazısı herkesin kafasında soru işaretleri oluşturuyor.

7 Ocak 2014 Saat: 16:14
İradenin şaştığı yerdeyiz ne demek?
İradenin şaştığı yerdeyiz ne demek?
Son haftalarda cemaat ile hükümet arasında ki kısır çekişmenin getirdiği skandallar ve bu skandalların neden olduğu şaşkınlıklar sürerken, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü binasının him giriş hem de D-100'e bakan duvarlarında, "İradenin şaştığı yerdeyiz" yazısı herkesin ilgi odağı oldu. 
Genellikle asker ocağı için mantığın bittiği yer olarak bir nitelendirme yapılırken Kocaeli Asayiş Şube müdürlüğü binası duvarında "İradenin bittiği yerdeyiz" yazısı herkesin kafasında soru işaretlerinin oluşmasına neden oluyor. 
O kadar büyük ve güzel işler yapıyoruz ki, iradeleriniz almaz demenin bir yolu olarak nitelendirilmek istenen yazının aslında çok daha farklı ve inanılmaz bir anlama geldiğini fark edememiş olabilirler. "İradenin bittiği yerdeyiz" yazısı maksadını aşan bir niteleme olmuş ve emniyet yetkilileri bunun ağırlığını hala hissedemiyor olabilirler. Hele ki son yaşanan ve aklımıza kazanan 17 Aralık operasyonu sonrası bu nitelemenin anlamı daha da belirginleşiyor denilebilir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat