Özdilek

Güncel

İnternete gir, tramvayını seç

Anıtpark’ta sergilenen tramvayın model, renk ve isim seçimi Büyükşehir ve İzmit belediyelerinin resmi web sitesinden de yapılabiliyor

17 Ocak 2014 Saat: 18:23
İnternete gir, tramvayını seç
İnternete gir, tramvayını seç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Belediyesi ile ortaklaşa Sekapark-Otogar arasında yapacağı tramvay projesi için halkın görüşü alınıyor.

Tramvayın iki modeli, beş renginden biri ve ismi konusunda halk oylaması yapılıyor. İki ay sürecek oylama gerek Anıtpark’ta bulunan tramvayın yanındaki cihazlardan gerekse Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi’nin web siteleri  (www.kocaeli.bel.tr  vewww.izmit.bel.tr) üzerinden yapılabiliyor.

 

HALKTAN EN ÇOK OYU ALAN

Vatandaşlar her iki internet sitesi üzerindeki linge tıklayarak tramvayın modeli, rengi ve ismini kendi isteğine göre seçebiliyor. Tramvay için düz ve yuvarlak olmak üzere iki model, yeşil, sarı, mavi, gümüş ve kırmızıdan oluşan beş renk seçeneği sunuluyor. Vatandaşlar tramvay için önerilen İzmitray, Körfezray, Akçaray, Akçakocaray ve Akray isimlerinden birini seçmenin yanı sıra istediği başka bir ismi de diğer seçeneğinde belirtebiliyor. Halktan en çok oyu alan model, renk ve isim İzmit’teki tramvay uygulamasında belirleyici olacak.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat