Özdilek

Siyaset

İmzaya geldiler, Saadet’e üye oldular

Temel Karamollaoğlu için imza atmak isteyen vatandaşlardan bazıları, adliyelerin önüne kurulan Saadet stantlarına uğrayarak, partiye üye oldular.

11 Mayıs 2018 Saat: 17:56
İmzaya geldiler, Saadet’e üye oldular
İmzaya geldiler, Saadet’e üye oldular

24 Haziran seçimleri için Temel Karamollaoğlu’na on binlerce imza toplayan Saadet Partililer, İmza sürecinde adliye önüne açtıkları stantlarla dikkatleri çektiler. İmza için gelen vatandaşlar, açılan Saadet stantlarına yoğun ilgi gösterdi. Temel Karamollaoğlu’nun halkın farklı kesimlerinden yoğun destek aldığını belirten Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özen;  İmza  vermeye başladığımız günden beri vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu bize Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun toplumdaki etkisini net bir şekilde gösterdi. Adliye önlerine açtığımız stantlarda üye patlaması yaşadık. Temel Bey’in söylemi o kadar tesirli oluş ki, her kesimden insan gelerek partimize üye olmak istediğini söyledi. Artık partimizin yükselişi başlamış ve gereken ilgiyi halkımızdan görmüştür. “ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat