Özdilek

Ekonomi

İMES OSB’ye 73 personel alınacak!

Dilovası’nda kurulu bulunan İMES OSB bünyesindeki kuruluşlarda görevlendirilmek üzere personel aranıyor. 45’i vasıfsız olmak üzere toplam 73 kişinin çeşitli kuruluşlarda çalıştırılacağı bildirildi

13 Nisan 2014 Saat: 17:43
İMES OSB’ye 73 personel alınacak!
İMES OSB’ye 73 personel alınacak!

Kocaeli Gebze İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve faaliyetlerini sürdüren çeşitli kuruluşlar için personel alımı yapılacağı bildirildi. Buna göre toplam 73 personelin İMES OSB bünyesindeki fabrika ve diğer kuruluşlarda çalışacakları ifade edildi.

 

VASIFSIZ PERSONEL

ARANIYOR

OSB’deki kuruluşların talep ettikleri personelin 45’inin vasıfsız olması isteniyor. 18-35 yaş aralığındaki bu işçilerin tamamının erkek ve askerlik görevlerini yapmış olmaları gerekiyor. Ayrıca 22-35 yaş aralığında 5 pres operatörü ve 5 de CNC operatörünün arandığı bildirildi. Öte yandan 5 çevre sağlık teknisyeni ile 5 işyeri hekimi de talep edilen personel branşları arasında bulunuyor.

 

HER BRANŞTA İHTİYAÇ VAR

Bunların dışında ayrıca 2’şer gaz altı kaynakçısı ve sekreter, 1’er tane de genel muhasebe elemanı, temizlikçi, makine bakım onarım ve elektrik bakım onarım personeli aranıyor. Bu branşlarda deneyimi olan ya da vasıfsız işçi statüsünde başvuru yapmak isteyenlerin İMES OSB merkezine şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat