Özdilek

Güncel

İlki kadar şanslı olamadı

Kuruçeşme Plajyolun da geçen yıl hususi bir aracın çarpması sonucu yaralanan ve kazayı ucuz atlatan evli ve 12 çocuk babası 57 yaşındaki Şakir Taşer, aynı yerde 5 ay sonra geçirdiği kazada yaşamını yitirdi.

25 Şubat 2014 Saat: 14:48
İlki kadar şanslı olamadı
İlki kadar şanslı olamadı

Taşer yaklaşık 1 yıl önce ailesi ile Batman‘dan Kuruçeşme Cumhuriyet Mahallesi Çoruh Sokak adresine taşındı. Serbest meslek ile uğraşan Taşer, 5 ay önce Cumhuriyet Mahallesi Plaj Yolu mevkii yan yol üzerinde eve gitmek için bindiği minibüsten indikten hemen sonra hususi bir aracın çarpması sonucu hafif yaralanmıştı. İlk kazayı ucuz atlatan Taşer, 5 ay sonra aynı noktada yine kaza geçirdi. Ama bu defa ilki kadar şanslı olamadı.

Taşer önceki akşam saat 22.00 sıralarında, evine gitmek için bindiği minibüsten indikten hemen sonra, karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu esnada hususi bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Taşer’e çarpan sürücü olay yerinden hiç durmadan kaçarken, olaydan sonra yerde kanlar içinde yatan Taşer’i gören vatandaşlar hemen 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı şâhısı alarak SEKA Devlet Hastanesine kaldırdı. Ancak Taşer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kazada Taşer’e çarpıp durmadan kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat