Özdilek

Siyaset

İlk defa oy kullanacak gençlerle iftarda buluştular

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İzmit İlçe Örgütü, bu seçimde ilk defa oy kullanacak gençlerle iftar da buluştu.

27 Mayıs 2018 Saat: 00:05
İlk defa oy kullanacak gençlerle iftarda buluştular
İlk defa oy kullanacak gençlerle iftarda buluştular

CHP Gençlik Kolları İzmit İlçe Başkanı Mehdi Kaan Günan ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına bu seçimde ilk defa oy kullanacak gençlerin yanı sıra, İl Yöneticisi Emre Gümüş de katıldı. Fidan Kebap’da gerçekleşen iftar programına gençlerin katılımı yoğun oldu.

Gençlerin iktidara güveni kalmadı

İftar programının ardından kısa bir konuşma yapan Gençlik Kolları İzmit İlçe Başkanı Mehdi Kaan Günan, “ Bu seçimde ilk defa oy verecek genç kardeşlerimiz ile birlikte iftar programımızda buluştuk. Genç kardeşlerimizin 16 Yıllık iktidara güveni kalmamıştır. Ak Part’nin kayırmacı, hak yiyen anlayışı; milyonlarca gencimizin emeğini hiç etmiş, üniversite sınavlarında şaibe dolu skandallara imza atmıştır. Şimdi bu gençlerden hangi yüzle nasıl oy isteyecekler” dedi.

CHP iktidarında gençler haksızlıklarla baş başa bırakılmayacak

Biz gençlerimizin emeğinin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz diyen Günan, “CHP iktidarında gençlerimiz bu tür haksızlıklarla baş başa bırakılmayacaktır. CHP Türk gençliğine sahip çıkacak, onun en iyi şekilde yetişmesi ve geleceğe umutla bakması için projelerini hayata geçirecektir. Zaten gelen tepkiler de gençliğin CHP’nin yanında olduğunu gösteriyor. İlk defa oy kullanacak birçok genç oyunu CHP’ye vereceğini söylüyor. Biz gençler; Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin Türkiye’nin Aydınlık yüzü olduğuna inanıyor ve destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat