Özdilek

Sağlık

’İletişim Atölyesi’’ Darıca Farabi Devlet Hastanesinde sahne aldı

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği eğitsel sosyal etkinlik çatısı altında faaliyet gösteren ‘’İletişim Atölyesi’’ Darıca Farabi Devlet Hastanesi Konferans salonunda sahne aldı.

13 Şubat 2014 Saat: 22:19
’İletişim Atölyesi’’ Darıca Farabi Devlet Hastanesinde sahne aldı
’İletişim Atölyesi’’ Darıca Farabi Devlet Hastanesinde sahne aldı

Gösteri Psikiyatrist Esra Yazıcı’nın sunumu ve Kocaeli Sağlık çalışanlarından oluşan oyuncu kadrosunun başarılı performanslarıyla gerçekleşti.

               Hayatımızın her alanının, iş hayatımızın vazgeçilmez unsuru olan İletişim kavramını  çalışanların, yöneticilerin ve hastaların gözünden sergileyerek akıllarda oluşan sorulara yanıt verebilmeye, empati  yeteneğini geliştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan  interaktif  gösteriye Darıca Farabi Hastanesi, Darıca ADSM ve Gebze Fatih  Devlet Hastanesi çalışanları  katıldılar.

               Gösteri boyunca ellerinde bulunan Kaypad İnteraktif Oylama Sistemini kullanarak anında gösterinin gidişatına yönlendirebilen ve sonucu görebilen tüm çalışanlar,  daha önce çalışma hayatında tecrübe ettikleri deneyimlerin analizini ve sonucunu anında bir başkasının gözünden görebilme şansını yakaladılar ve bu mutluluk fotoğraf karelerine bolca yansıdı.

              Etkinlik sonunda emeği geçen tüm ekibi tebrik ederek odasında ağırlayan Hastane Yöneticisi /Başhekim Uzm.Dr. Ayhan Aktaş ‘’ Birliğimizin bünyesinde personel eğitimine katkıda bulunmak  amaçlı   hazırlanmış olan ‘’ İletişim Atölyesi’’ çalışanlarını hastanemizde ağırlamak bizleri ve tüm mesai arkadaşlarımızı oldukça memnun etti. Renkli, samimi,verimli bir etkinlik deneyimledik. Günümüzde sağlık hizmet sunumunda kendi içimizde ve hastalarımızla olan ilişkilerimizde yaşana iletişim kazaları hepimiz tarafından bilinmektedir. Hasta ve çalışan memnuniyeti açısından bu tür etkinlikler çalışanlarımızın eğitimine ve bir nebze olsun soluklanmalarına katkı sağlamaktadır. Bakanlığımızın öngörüleriyle çalışanlarımıza düzenli aralıklarla verilen iletişim eğitimlerinden birine daha ev sahipliği yapmış olduk. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimize  ve  eğitimde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, benzeri çalışmaları her zaman hastanemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı vurgulamak istiyorum’’ dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat