Sağlık

İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Yapıldı

2005 yılından bu yana il sağlık müdürü olarak görev yapan

5 Kasım 2012 Saat: 14:04
İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Yapıldı
İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Yapıldı

. İl Sağlık Müdürlüğü makamında yapılan devir teslim toplantısına İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Mustafa Melih Kaştı, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim sorumluları katıldı.

 

Dr.Hasan Aydınlık toplantıda yaptığı kısa konuşmasında; “halkımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşımını ve memnuniyetini artırmak için yapılan çalışmalarımızda ve bu alanda elde edilen başarıda herkesin önemli bir payı var. İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyor ve yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Mustafa Melih Kaştı konuşmasında; “Genel Sekreter Dr.Hasan Aydınlık ve ekibine başarılar dileyerek, bundan sonra da uyum içinde çalışmayı arzuladıklarını ve bu çerçevede Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak gereken desteği sunacaklarını” belirtti.

 

Ardından söz alan İl Sağlık Müdürü Dr.Şeref Kasımoğlu ise, Genel Sekreter Dr.Hasan Aydınlık’ın yeni görevine atanması nedeniyle mutlu olduğunu belirterek kendisine ve ekibine başarılar diledi. Sağlık alanında vatandaşın memnuniyetini artırabilmek amacıyla, yatırımlar ve personel istihdamı yönünde üst düzey bir başarı yakalandığını belirten Dr.Kasımoğlu “gerek idari personel, gerekse hasta ve hasta yakınları ile yüz yüze hizmet veren personelimize minnettarız. Sağlık teşkilatının yeniden yapılanma sürecinde iyi bir iletişim ve daha üst düzey bir sağlık hizmeti için, her üç kurumun da üzerine düşen görevi yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

 

Toplantıya katılanların dilek ve temennileri sonrasında Dr.Hasan Aydınlık ve Dr.Şeref Kasımoğlu el sıkışarak yeni görevlerinde birbirlerine başarılar dilediler. Devir teslimin ardından personelle de vedalaşan Dr.Hasan Aydınlık, yeni görevine başlamak üzere Sağlık Müdürlüğünden ayrıldı.

 

İl Genel Sekreterliği Alikahya’da hizmet verecek

 

Kamu Hastaneleri Kurumu Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreterliği Alikahya’da bulunan İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde hizmet verecek. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Sabri Medişoğlu Kamu Hastaneleri Kurumu Kocaeli İl Genel Sekreterliğinde Mali İşler Sekreteri,  Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr.Harun Öz İdari İşler Sekreteri, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Öztürk Kupşen Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sadık Bozok Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü, İl Sağlık Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Sallabaş İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Müdürü, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Süleyman Serbes ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdür Yardımcısı olarak görevlerine başladılar.

 

İl Genel Sekreteri Dr.Hasan AYDINLIK

 

1973 yılında Denizli’de doğan Dr.Hasan Aydınlık; ilk orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. 1996 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1996 - 2004 yılları arasında Yozgat’da görev yaptı. 10 Ağustos 2004’de Karamürsel Devlet Hastanesine, 5 Eylül 2005’de Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne, 11 Ekim 2012’de ise Kamu Hastaneleri Kurumu Kocaeli İli Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreterliğine atandı ve 2 Kasım 2012 tarihinde yeni görevine başladı. 2012 yılında sağlık hizmetleri yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Dr.Hasan Aydınlık, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

İl Sağlık Müdürü Dr.Şeref KASIMOĞLU

 

1971 Artvin Borçka’da doğan Dr.Şeref Kasımoğlu; ilk orta ve lise öğrenimini Borçka’da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve 1996 yılında Kars Arpaçay Sağlık Merkezi’nde göreve başladı. Şubat 1998’de Kocaeli’ye atanan Dr.Şeref Kasımoğlu, Kullar 2 Nolu Sağlık Ocağı hekimi, Ocak 2004-Kasım 2004 arasında İzmit Merkez Sağlık Grup Başkan Yardımcısı, Kasım 2004-Ekim 2005 arasında İzmit Merkez Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. Ekim 2005’de İl Sağlık Müdür Yardımcısı, 2 Kasım 2012’de ise Kocaeli İl Sağlık Müdürü oldu. 2012 yılında sağlık hizmetleri yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Dr.Şeref Kasımoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Mustafa Melih KAŞTI

 

1974 yılında Elazığ’da doğan Dr.Mustafa Melih Kaştı; 1998 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu ve aynı yıl Yozgat Sorgun Durali Dayılı Sağlık Ocağı’nda göreve başladı. 2000 yılında Karamürsel Devlet Hastanesine atandı. Ekim 2004’de İl Sağlık Müdür Yardımcısı, 19 Mart 2012 tarihinde ise Kocaeli İl Halk Sağlığı Müdürü oldu. Dr. M.Melih Kaştı, evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat