Özdilek

Siyaset

İkinci Nevzat Doğan dönemi eziyetle başlıyor

Nevzat Doğan İkinci kez İzmit Belediye Başkanı olmanın acısını, başta CHP’li ve AKP’li meclis üyelerinden daha sonra da oturumları izlemek isteyen gazetecilerden çıkarıyor.

12 Nisan 2014 Saat: 12:47
İkinci Nevzat Doğan dönemi eziyetle başlıyor
İkinci Nevzat Doğan dönemi eziyetle başlıyor

Meclis toplantısı üç kez ve keyfi olarak erteledi

 

Bu hafta başında herkese gönderilen elektronik postalarda İzmit Belediye Meclis Toplantısının günü ve saati belirtilmişti. Hemen aynı gün gelen ikinci bir elektronik mesajla meclis toplantısının Cumartesi günü saat 10.00’a ertelendiği bildirildi. Dün gelen yeni bir mesajla ise İzmit Belediyesi Meclis Toplantısı’nın Cumartesi günü saat 13.00’e ertelendiği bildirildi.

 

Başkanlık keyfiyeti bu olsa gerek

 

İkinci kez seçilmiş olmanın verdiği rahatlık ve keyfiyetle ha babam de babam meclis toplantı gün ve saatleri üzerinde oynadığı görülen Nevzat Doğan’ın meclis üzerinde ki keyfiyet oyunlarının devam edeceği sanılıyor.

 

İşte İzmit Belediye Meclisi

 

AKP; Zekeriya Özak, Hasan Ayaz, Emine Zeybek, İbrahim Bulut, Yusuf Sami Çınar, Engin Uztürk, İbrahim Elgin, İbrahim Kılıç, Güzin Taşkekin, Mehmet Çetin, Erkan Aksoy, Yaşar Keskin, Emine Okanalp, Ayhan Arslanboğa

Sabri Yıldız, Erdoğan Çakır, Hayrettin Ünlü ve Hüseyin Polattimur.

 

 CHP; Şaban Sarıgülle, Erhan Uysal, Özcan Özer, Ercan Umutlu, Emrah Efe, Abdullah Koç, Birol Sağlam, Veli Beyaztaş, Cengiz Kavşut, Uğur Koştur, İbrahim Güçlü, İsmail Kamış, Barbaros Akkuş, Ersin Albayrak ve Hamit İlker Ulusoy’dan oluştu.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat