Özdilek

Spor

İkinci küme’de büyük heyecan yaşandı

Önceki gün İkinci Amatör Küme B,D,E ve H grubunda oynanan karşılaşmalarda büyük heyecan yaşandı. Zorlu karşılaşmalarda ilginç sonuçlar alındı

1 Nisan 2018 Saat: 13:32
İkinci küme’de büyük heyecan yaşandı
İkinci küme’de büyük heyecan yaşandı

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda önceki gün oynanan karşılaşmada B grubunu yakından ilgilendiren zorlu mücadelede Yenidoğan Serdarspor ile Kocaeli Yenişehirspor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşmada ilk yarı ve ikinci yarıda attığı goller ile maçı 2-1 kazanan Yenidoğan Serdarspor, liderlik mücadelesini sürdürdü. Yenidoğanspor kazandığı üç puanla 9’ncu hafta mücadelesi sonrasında puanını 15’e çıkardı.

 

Arslanbey lider oldu

İkinci Amatör Küme D grubunda önceki gün yine tek karşılaşma oynandı. Şampiyonluk mücadelesi veren Arslanbey Organize Sanayispor, Arslanbey Stadı’nda 4’ncü sırada yer alan İzmit Selanikspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir mücadele veren bordo mavililer, rakibi karşısında çok rahat bir mücadele sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında ve ikinci yarısında attığı goller ile maçı 7-1 gibi farklı skor ile kazanan Arslanbey Organize Sanayispor, grubunda maç fazlasıyla 23 puanla liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

İzmit fk farklı kazandı

Önceki gün İkinci Amatör Küme E grubunda en büyük heyecan yaşanan grup oldu. Şampiyonluğun güçlü adayı İzmit Futbol Kulübü, deplasmanda alt sıralarda yer alan Derbent Esnafspor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün olan İzmit Futbol Kulübü maçı 6-1 kazandı. Zorlu deplasmandan üç puanla dönen lider İzmit Futbol Kulübü 23 puanla liderliğini sürdürdü. Grubun ikinci maçında ikinci sırada yer alan Körfez Atılımspor ile İzmit Kalespor karşılaştı. Maçı 4-1 kazanan Atılımspor, 9 hafta sonunda puanını 19’a çıkardı. Günün son maçında ile Beşyol Zabıtan ile Uzuntarlaspor arasındaki mücadele 2-2 bitti.

lider kazanmasını bildi

İkinci Amatör Küme H grubunda ilk mücadelesinde lider olan Çayırova Menderesspor, kendi sahasında dördüncü sırada bulunan Darıca Türkeli Gençlikspor’u konuk etti. Çekişmeli geçen maçı 3-2 lider Çayırova Menderesspor kazandı. Günün ikinci maçında ikinci sırada yer alan Darıca Kale Bayramoğluspor, deplasmanda üçüncü sırada yer alan 41 Karadeniz Sportif Faaliyetlerini 4-2 gibi farklı skor ile geçti. Günün son mücadelesinde Beylikbağı Karadenizspor, deplasmanda Mollafenari’yi 5-2 gibi farklı yenerek haftayı üç puanla kapattı.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat