Özdilek

Spor

İkinci küme’de 7 mücadele olacak

Her geçen hafta heyecanın tavan yaptığı ikinci amatör küme b, d, e ve h grubunda oynanacak olan karşılaşmalar ile büyük yarın (cumartesi) günü büyük heyecan yaşanacak. farklı sahalarda ikinci amatör küme’de 7 karşılaşma oynanacak

30 Mart 2018 Saat: 17:14
İkinci küme’de 7 mücadele olacak
İkinci küme’de 7 mücadele olacak

Bugün(cumartesi) günü ikinci amatör küme b grubunda bir önemli karşılaşmada büyük heyecan ve çekişme yaşanacak. grubun diğer karşılaşmaları hafta içinde oynanacak. b grubunda 13 puanla ikinci sırada yer alan yenidoğan serdarspor, mehmet ali kağıtçı stadı’nda saat 17.00’de 12 puanla dördüncü sırada yer alan kocaeli yenişehirspor’u konuk edecek. bu önemli karşılaşma her iki takım içinde büyük önem taşıyor. 

 

bir karşılaşma oynanacak

ikinci küme d grubunda bugün (cumartesi) günü b grubunda olduğu gibi tek karşılaşma oynanacak. grubun diğer karşılaşmaları yine hafta içinde oynanacak. d grubunda izmit yahya kaptan gençlerbirliği’nin ardından 20 puanla ikinci sırada yer alan arslanbey organize sanayispor, arslanbey stadı’nda 12 puanla dördüncü sırada yer alan izmit selanikspor’u konuk edecek. bu önemli karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. arslanbey organize sanayispor kazanmak istiyor.

iki kritik maç oynanacak

her geçen gün büyük bir mücadelenin yaşandığı e grubunda bugün (cumartesi) günü iki önemli mücadele yaşanacak. üç takımı şampiyonluk mücadelesi verdiği grupta 20 puanla lider durumda bulunan izmit futbol kulübü, bugün derbent stadı’nda saat 16.00’da 7 puanla 6.sırada yer alan derbent esnafspor’a konuk olacak. grubun diğer mücadelesinde üçüncü sırada 13 puanı bulunan uzuntarlaspor, kocaeli büyükşehir belediyesi vinsan suni çim sahasında 9 puanla 5.sırada yer alan beşyol zabıtanspor’a konuk olacak.

zorlu maçlar olacak

ikinci küme gebze grubu olan h grubunda bugün (cumartesi) günü üç önemli mücadele yaşanacak. günün ilk mücadelesi metin oktay stadı’nda saat 17.00’de mollafenarispor ile beylikbağı karadenizspor arasında oynanacak. bu karşılaşmanın ardından saat 19.00’da 41 karadeniz sportif faaliyetleri ile darıca kale bayramoğluspor karşı karşıya gelecek. grubun son karşılaşmasında ise çayırova menderesspor, şekerpınar stadı’nda zorlu rakibi darıca türkeli gençlikspor’u konuk edecek.                   

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat