Özdilek

Siyaset

“İki parti var; biri AKP, ikincisi diğerleri”

AKP’nin her yaptığı İstişare Kurulu’nun 5’ncisi dün sabah kahvaltılı olarak Fuar içinde bulunan ve yenilenen Ay Işığı Derneği’nin Düğün Salonu’nda yapıldı.

6 Nisan 2013 Saat: 21:00
“İki parti var; biri AKP, ikincisi diğerleri”
“İki parti var; biri AKP, ikincisi diğerleri”
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İcra Kurulu’nun da katıldığı toplantıda 125 İl İstişare Kurulu Üyesinden 90’ı hazır bulundu. Toplantının basına açık bölümünde İstişare Kurulu üyeleri arasında anket yapıldı. Kurul üyelerine “Türkiye Başkanlık Sistemini Konuşuyor” adlı kitapçık dağıtıldı.

Hem Ankara’nın hem Kocaeli Teşkilatlarından mayanın sağlam atıldığını belirten AKP İl Başkanı Civelek, oy oranlarının yükseldiğini daha da artacağını, ancak oy oranlarının artmasının kendilerini şımartmadığını, aksine omuzlarındaki yükün arttığını söyledi. Civelek, “Daha çok şevk ve azimle çalışmalıyız. Seçim için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz.. Aday adayının çok olması bizi rahatsız etmez. Zamanı gelmeden adaylık zeminleri aramak doğru olmaz.” dedi. Civelek, ülkemizde iki parti olduğunu birinin AKP, ikincisinin de diğerleri olduğunu iddia etti. SP’nin çekişme içinde olduğunu, CHP ve MHP’nin çözüm sürecinde ne yaptığını bilmediğini söyleyen Civelek, “Siyasetsizlik içinde yüzüyorlar.”dedi.

Partinin önemi isimlerinin yer aldığı İl İstişare Kurulu üyeleri tarafından doldurulan ankette şu sorular yer aldı: “Sizce 2014 Yerel Seçimlerini, AK Partimiz Türkiye çapında yüzde kaç oy oranıyla tamamlayacak?”, “Sizce 2014 Yerel Seçimlerinde AK Partimiz Büyükşehir Belediye Seçimlerini yüzde kaç oy oranıyla tamamlayacak?”, “Sizce 2014 Yerel Seçimleri’nde AK Partimiz, İlçe Belediye Seçimini yüzde kaç oy oranıyla tamamlayacak?”, “AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?”, “AK Parti İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?”, “AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na seçim çalışmaları kapsamında önerileriz nelerdir?”.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat