Ekonomi

İki gün Bayram Pazarı

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, oda binasında basın açıklaması yaptı. Kumsar, 13-14 Ekim (Pazar-Pazartesi) günlerinde Perşembe Pazarı alanında Bayram Pazarı kurulacağını açıkladı.

10 Ekim 2013 Saat: 16:46
İki gün Bayram Pazarı
İki gün Bayram Pazarı

Kumsar, Bayram Pazarı’nın İzmit’te 30 yıllık gelenek olduğunu hatırlattı , “Bu yıl Cumartesi Pazarı esnafımızı mağdur etmemek için iki gün Bayram Pazarı kuruyoruz. Pazar ve pazartesi günleri  Bayram Pazarımız 06.00-22.00 arası halkımıza hizmet verecek. Bayram ertesi Cumartesi Pazarı da  yeniden açılacak” dedi.

Kumsar’ın verdiği bilgiye göre, Bayram Pazarı’nda  Perşembe Pazarı esnaflarının yanı sıra   tekstil, tuhafiye, zücaciye, şekerleme tezgahları da kurulacak.Kumsar, Bayram Pazarı’nda 15 özel güvenlik personelinin bulunacağını, ayrıca güvenlik için Emniyet’ten takviye istediklerini söyledi.

YILSONUNDA TEMEL ATILACAK

Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar,  İzmit Kadıköy Mahallesi’nde 13 dvönümlük alanda yapılacak kapalı Pazar yeri inşaatının yılsonuna kadar başlayacağını da söyledi. Kumsar, “Sabit Pazar yerinde  600 esnafımız haftanın 7 günü tezgah açacak” dedi. Kumsar, sabit Pazar yerinde tezfah açacak esnafların bedelini ödeyerek, kendi yerleri için tapu alacaklarını da söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat