Özdilek

Güncel

İKİ DİKİLİ AĞACINIZ YOK

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ağustos ayı meclis toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

15 Ağustos 2013 Saat: 18:28
İKİ DİKİLİ AĞACINIZ YOK
İKİ DİKİLİ AĞACINIZ YOK
Meclisin başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaparken, mecliste meclis üyeleri de hazır bulundu. Gündemde yer alan Koçakelçilere ait olan eski MİGROS`un üzerindeki otoparkın Büyükşehir'e devri ile ilgi maddeye CHP'liler şerh koyduğunu açıkladı. CHP Grup Başkanvekili Fahri Örengül, otoparkın satılması durumunda o paranın sadece otopark için kullanılması gerektiğini söyleyerek "Bu kentte ciddi bir otopark sorunu var. Bir yeri kiraya veriyorsunuz bacaklar kopuyor. Bu otopark satılacak parası farklı yere gidecek. Bunun yerine otopark yapmak lazım. Var olanı satarak ne kazanacaksınız? Bizim yaptığımız şeyleri satıyorsunuz" dedi. 
 
Başkan Karaosmanoğlu, CHP'lilere iki tane dahi dikili ağaçları olmadığını söyleyerek "Biz orayı yine otopark olarak satacağız. Ne yaptınız memlekete iki tane dikili ağacınız yok, bununla övünüyorsunuz. Bize de ne yaptınız diyorsunuz. Bir şeye baktığınız yok, toplantılara geldiğiniz yok. Hiçbir açılışa gelmiyorsunuz dolayısıyla da bir şey görmüyorsunuz" şeklinde konuştu. Gündemin tamamlanmasının ardından CHP Grup Başkan Vekili Fahri Örengül, gündem dışı söz aldı. Örengül,  Kalburcu Köyü'ndeki su problemi ile ilgili söz alarak "Orada ciddi bir sorun var. Aklımıza bir sürü şey geliyor. Bu kentte su sorunu çözüldü derken Kocaeli şuan en çok onunla konuşuluyor. Karaosmanoğlu bununla ilgili "Orada su sorunu değil nokta sorunu var. Yerel kaynaklar kar az yağdığından dolayı yeterli olmuyor" dedi. 
 
Karaosmanoğlu, kendisinin talimat verdiğini ifade ederek "Oraya takviye su vermemiz gerekiyor. Projelerini yaptık, oraya su verilecek. Tankerler şuan için oraya yetmediği durumda tankerle su gönderiyoruz. Bizim vatandaş susuz kalmasın diye talimatımız var. Hiçbir yeri susuz bırakmıyoruz. Bu yıl geçen yıla göre tanker sayımız daha fazla. Tankerle götürdüğümüz su, içme ve kullanma suyudur şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu konuşmasını sürdürerek "Oraya götürdüğümüz suyu bol su buluyor ve bahçesini suluyorsa vatandaşa rica edin dedik. Maliyetimiz çok olsa bile biz yine de bu çalışmamızı yapıyoruz" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat