Siyaset

İKİ BELEDİYE BAŞKANI BİR BİRİNE GİRDİ

Derince’nin AKP ’li belediye başkanı Aziz Alemdar kendisi gibi AKP ’li olan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile İzmit Belediyesi’nin yöneticilerine zehir zemberek bir açıklama yaparak cevap verdi.

8 Kasım 2012 Saat: 15:12
İKİ BELEDİYE BAŞKANI BİR BİRİNE GİRDİ
İKİ BELEDİYE BAŞKANI BİR BİRİNE GİRDİ

Gazetelere gönderilen yazılı açıklamada Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Çenesuyu hakkında olumsuz açıklamalar yapan İzmit Belediyesi`nin yöneticilerine ve buna göz yuman belediye başkanı Nevzat Doğan`a sert cevap vermiş.
İlimizde ilk kez bir AKP`li belediye başkanı diğer bir AKP`li belediye başkanı hakkında basın önünde aleni bir şekilde bu kadar ağır ifadelerle suçluyor ve cevap veriyor. İzmit Belediyesi`nin yöneticilerine ‘DENSİZ` diyen ve Nevzat Doğan`a da yaptığı açıklamalarla yanlışa ortak olmakla suçlayan Aziz Alemdar bunun altında kalmayarak sert bir açıklama yaparak bütün basın yayın organlarına göndermiş.İşte Aziz Alemdar`ın zehir zemberek açıklamaları;

Çenesuyu`nu karalamaçabalarını kınıyorum
“5 Kasım 2012 tarihli gazetelerde okuduğum bir haber beni derinden üzmüştür. Aynı anlayıştan geldiğimiz bir belediye yönetiminin, ilimizin en önemli değerlerinden biri haline gelen Çenesuyu`na yönelik karalama amaçlı söylemlerini, ben ve benim gibi duyarlı birçok insanımız üzüntüyle okuduk.
İzmit Belediyesi`nden kendilerini sözde müdür olarak gören bazı şahıslar, gazetelere boy boy pozlar vererek, “Çenesuyu`na rakip geliyor! Paşasuyu geliyor. Bizim suyumuz şöyle iyi, Çenesuyu şöyle kötü” gibi akla ziyan sözlerle Çenesuyu`muzu karalamaya çalışmış ve belediyenin üst yönetimi de bu densizliğe göz yummuştur. Hatta İzmit Belediyesi`nin sayın başkanı da haberdeki açıklamalarıyla bu yanlışa ortak olmuştur. Özel firmalar dahi rekabet ederken açık isim telaffuz ederek birbirlerini bu denli seviyesizce karalamazken, bir belediyenin böyle bir davranışı sergilemesini şaşkınlıkla karşılamaktayım. İlimizin yıllardır en önemli sembolü olan ve son yıllarda yaptığı yatırımlarla yurt genelinde bir marka olmanın yanı sıra yurt dışındaki çok sayıdaki ülkeye ihracat yaparak ilimizin gururu haline gelen Çenesuyu`muza yönelik, siyasi ve ticari hırslar uğruna yapılan tüm karalama çabalarını kınıyorum. Kamuoyuna duyurulur.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat