Özdilek

Spor

İGSAŞ’tan Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne anlamlı bağış

Sosyal sorumluluk çalışmalarını sağlık, eğitim ve sürdürülebilirlik olmak üzere üç temel eksende yoğunlaştıran İGSAŞ, bu alandaki projelerine bir yenisini daha ekledi.

13 Haziran 2022 Saat: 21:44
İGSAŞ’tan Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne anlamlı bağış
İGSAŞ’tan Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne anlamlı bağış

İGSAŞ’tan Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne anlamlı bağış

Sosyal sorumluluk çalışmalarını sağlık, eğitim ve sürdürülebilirlik olmak üzere üç temel eksende yoğunlaştıran İGSAŞ, bu alandaki projelerine bir yenisini daha ekledi. Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir kliniğini donatan İGSAŞ, cihaz bağışında bulunarak odanın tefrişatını da üstlendi.

Kurulduğu günden bu yana toplumsal fayda yaratacak çalışmalara imza atan Türk tarımının öncüsü İGSAŞ, insan sağlığına verdiği önemi ortaya koyan sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla daha iyi bir gelecek için topluma daha fazla yarar sağlamayı hedefleyen İGSAŞ, Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne cihaz ve mobilya bağışında bulunduğunu açıkladı.

 

Yapılan bağış kapsamında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 13 Haziran günü düzenlenen açılış töreni; İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal ve İGSAŞ yöneticileri, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Körfez Odası Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Törende konuşma yapan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal,  “Bugün ilçemize ve halkımıza katkı sağlayacağına inandığımız çalışmamızı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Salgın döneminde önemine bir kez daha anladığımız gibi, insan sağlığı her şeyin başında geliyor. Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne yaptığımız teknik malzeme ve mobilya bağışımıza ek olarak bir odanın da tefrişatını da üstlendik. Gerçekleştirdiğimiz tüm gönüllük çalışmalarında daha çok insana fayda sağlanmasını ve bu vesileyle de örnek olmayı hedefledik. Bir kişinin bile sağlığına kavuşmasına katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Sanayicilik de bizim düsturumuz üretecek ve kazanacaksın sonra da hem devlet için hem de millet için bunu harcayacaksın. Bizler de bunun en güzel örneklerinden birisini bugün yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘’Farkındalık yaratacak çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz’’

 

İGSAŞ olarak, topluma değer yaratan bir kurum olmanın önemini bilerek hareket ettiklerini ifade eden Ünal, “Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımızla bu değeri toplum içine yaymayı hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz projelerimizi her zaman eğitime destek, insan sağlığına katkı, sürdürülebilirlik bakış açısı altında planlıyoruz. Bu motivasyonla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İnsan ve toplumlar için çalışmayı kendine ilke edinmiş bir şirket olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da farkındalık yaratacak çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat