Özdilek

Güncel

Iğdırlı çocuklardan MSB'ye ziyaret

Ata’ya Saygı Nöbetini canlandıran Iğdırlı çocuklar, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in misafiri oldu.ANKARA (İGFA) - Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, tahta tüfeklerle Atatürk’e saygı nöbeti tutan ve bunu da bir video ile yayım...

17 Kasım 2023 Saat: 19:05
Iğdırlı çocuklardan MSB'ye ziyaret
Iğdırlı çocuklardan MSB'ye ziyaret

Ata’ya Saygı Nöbetini canlandıran Iğdırlı çocuklar, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’in misafiri oldu.

ANKARA (İGFA) - Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, tahta tüfeklerle Atatürk’e saygı nöbeti tutan ve bunu da bir video ile yayımlayan Iğdırlı çocukları Millî Savunma Bakanlığında ağırladı.

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Cennetabat köyündeki Şehit Havacı Er Nurettin Manaz İlkokulunda okuyan 5 öğrenci, yayınladıkları video sonrası Bakan Yaşar Güler tarafından Ankara’ya davet edilmişti.

Dün öğretmenleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden öğrenciler Devran Çatma, Hamza Çatma, Şervan Yıldırım, Şah Ali Medet Gül Ali ve Hüseyin Sevgül bugün de Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’i ziyaret etti. Bakan Yaşar Güler, evlatlarımızla sohbet ederek onlara hediyeler verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat