Özdilek

Siyaset

İbrahim Bulut "Bilim Adamı Bilgiyle Konuşmalı"

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, mahallelerde seçim çalışmaları sürdüren ve İzmit Belediyesi’nin icraatlarını eleştiren CHP İzmit Belediye Başkan Aday adayı Cüneyd Özkürkçügil’e cevap vererek, “Bilim adamı bi

4 Mart 2013 Saat: 16:17
İbrahim Bulut "Bilim Adamı Bilgiyle Konuşmalı"
İbrahim Bulut "Bilim Adamı Bilgiyle Konuşmalı"
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut CHP İzmit Belediye Başkan aday adaylarının yapmış oldukları açıklamalara cevap verdi. CHP aday adaylarının Yenişehir Mahallesi’ndeki eleştirilerini yanıtlayan Bulut açıklamasında şu görüşlere yer verdi: CHP’de her seçim öncesi yaşanan adaylık yarışı, önümüzdeki seçim için çok daha erken yaşanmaya başladı. Bu yarış heyecanından olsa gerek bazı üniversite hocaları mahallelere giderek asılsız iddia ve ithamlarla siyaset yapma çabasına girdi. Bu asılsız eleştiriler karşısında halkımızın doğruları bilmesi adına bu açıklamayı yapmak zorundayız. Hocalar belli ki akademik çalışmaların yoğunluğundan olsa gerek, mahallelerde yapılan hizmetleri takip edememişler. CHP Teşkilatı’ndan verilen siyasi malzemeler de yalan yanlış olunca sonuç CHP siyasetine fayda bir yana, hocaların akademik saygınlıklarına bile zarar veriyor.

‘ARAŞTIRIN, GÜLÜNÇ DURUMA DÜŞMEYİN’

Hocalar, CHP’nin basın açıklamaları ile gündeme getirdiği gazete haberlerindeki yalan yanlış bilgiler üzerinden bizi eleştiriyorlar. Hocalara tavsiyem gazetelerde okudukları beyanatların doğruluğunu araştırmaları ve bilim adamı titizliğiyle meseleleri sorgulamalarıdır. Aksi takdirde İzmit Belediyesi olarak halı saha ve soyunma odalarıyla Yenişehir Spor Kulübü’ne tahsis ettiğimiz bir yerde, ‘spor yapacak alanlar yapılmıyor’ diye bizleri eleştirerek işte böyle gülünç duruma düşerler.

‘GÖLKAYPARK’I ÖĞRENCİLERİNE SORSUNLAR’

Gölkaypark’ın hala İzmit için bir prestij projesi olduğunu anlayamayan ve mezbelelik bir alanda 10 Milyon lira harcanmak bir yana neredeyse hiç para harcanmadan yapılan bu tesisin gereksiz olduğunu savunuyorlar. Her gün onlarca üniversite öğrencisinin geldiği Gölkaypark ’ın nasıl bir spor ve sosyal yaşam alanı olduğunu ve İzmit halkına nasıl bir değer kazandırıldığını bilmeyen hocalar bence Gölkaypark ’ı öğrencilerine sorsunlar.

‘SİYASİ HEYECANDAN YANLIŞ ANLAMIŞLAR’

Hocalar, “Yenişehir pazarına esnaf ın zorla getirildiğini” de söylemişler. Yenişehir Kapalı Pazar Yeri, yer seçimi de dahil olmak üzere Kocaeli Pazarcılar Odası’nın talebi ve teklifi doğrultusunda yapılmıştır. Hiçbir pazarcı esnaf ı oraya zorla götürülmemiş aksine pazarcılarımızın istekleri yerine getirilmiştir. Hocalar, siyasi heyecanlarından olsa gerek bu durumu yanlış anlamış olabilirler.

‘İLÇE BAŞKANI DA AYNI’

CHP’nin havasından mı suyundan mı bilinmez ilçe başkanından aday adayına kadar hemen hepsi çarpıtmayı ve ne şekilde olursa olsun eleştirmeyi marifet sayıyor ve haksızlık yapma endişesi taşımıyorlar. CHP İzmit İlçe Başkanı da geçtiğimiz gün yıllardır kırık dökük ve atıl şekilde duran Asker Çeşmesi açılışımızla ilgili olarak, ‘neden İzmit Belediyesi tabelası var, biz olsaydık bu tabelayı asmazdık’ eleştirisi bile yapabildi. İnsan biraz mahcup olur, 15 yıl boyunca yönettiğiniz dönemde keşke çeşmeyi yapsaydınız da tabelayı da siz assaydınız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat