Özdilek

Güncel

İasos Mahalle Meclisi Derneği, şimdi daha Güçlü

İasos’ta 41 kişi den oluşturulan Mahalle Meclisi Gençlik Kolları başkanlığıma, Müge Ölmez getirilerek yoluna daha güçlü devam edecek.

3 Ocak 2022 Saat: 13:00
İasos Mahalle Meclisi Derneği, şimdi daha Güçlü
İasos Mahalle Meclisi Derneği, şimdi daha Güçlü

İasos Mahalle Meclisi Derneği, şimdi daha Güçlü

İasos’ta 41 kişi den oluşturulan Mahalle Meclisi Gençlik Kolları başkanlığıma, Müge Ölmez getirilerek yoluna daha güçlü devam edecek.

Muğla NHA  Milas’a bağlı Kıyıkışlacık  mahallesi, geçtiğimiz yıl mahalle yaşantısında önemli ilkleri yaşadı. İlk resim çalıştayları, ilk Hanımeli Pazarı, ilk festivaller gibi geniş çaplı organizasyonlar birbirini kovaladı. İasos Mahalle Meclisi Derneği başkanı Hülya Scobie yaptığı çalışmalardan şöyle söz ediyor.  

 

Amacı, Siyaset, parti ve partizanlıktan uzak, Mahalle yaşamında, mahalle vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, mahallenin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmek için kurduğumuz derneğimizde önemli çalışmalar yapmaktayız. Yeni yılın ilk güzel haberini mahallelimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

 

Büyüyoruz, daha da güçleniyoruz!

İasos Mahalle Meclisi Gençlik Kollarının kurulduğunu bildirmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Kıyıkışlacık’ta doğmuş, büyümüş, yereldeki çocukların, gençlerin ihtiyaçlarını, sorunlarını yaşayarak öğrenmiş gençler, yeni gelen kuşaklara ışık olmaya, onlara yol göstermeye gönüllüler. İleride biz yetişkinlerin bayraklarımızı devredeceğimiz, vizyonu geniş, her biri birbirinden değerli  gençlerimiz, kendi geleceklerinde söz sahibi olabilmek için gümbür gümbür geliyorlar.

 

İasos Mahalle Meclisi Derneği ile koordineli bir şekilde mahalle yararına çalışacak, kendisi gibi gönüllü gençleri bir araya getirme görevini mutlulukla kabul eden Müge Ölmez Gençlik Kolları başkanlığını yürütecek. Kıyıkışlacık İlkokulunu bitirdikten sonra, Orta ve lise tahsilini Milas’ta tamamlayan Ölmez, halen İstanbul Aydın Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü 2ci sınıf öğrencisi. Bu bölümü okurken aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Adalet bölümünü de okumakta.

 

Kendi anlatımıyla “Köyün kısıtlı imkanları içinde büyümenin zorluğunu bizzat yaşadığını, bu yüzden de, yeni yetişen nesiller için faydalı olmak arzusunda olduğunu” belirtiyor. İasos Mahalle Meclisi Gençlik Kolları Üyeleri şimdiden 41 kişi oldular bile. Müge Ölmez sözlerine şöyle devam etti:

“İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı görevimi yürütmekten çok keyif alacağım. Bu göreve layık görüldüğüm İçin dernek başkanımız Hülya Scobie’ye ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim.

 

İasos Mahalle Meclisi Gençlik Kolu Üyesi olan bütün arkadaşlarımla çok güzel işler başaracağımıza gönülden inanıyorum. Hepimiz mahallemiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Saygı ve sevgilerimle”

 

Bölgesinde önemli projeleri hayata geçiren İasos Mahalle Meclisi Derneği başkanı Hülya Scobie ve yönetim kuruluna, İasos Mahalle Meclisi Gençlik Kolları Başkanı Müge Ölmez’e ve birlikte çalışacağı arkadaşlarına yeni yılda başarılar diliyor, Yolunuz açık olsun diyoruz..

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat